logo
6 February 2013

Outfit – Geïnspireerd door de natuur

Gepost in mijn outfits

De titel klinkt nogal zweverig vind ik, maar ik denk dat we (bewust en onbewust) toch echt continu geïnspireerd raken door de natuur. Bij deze outfit vond ik dat wel héél duidelijk: veren, panterprint, leren laarzen én natuurlijk de achtergrond. Omdat ik vond dat die ‘natuurlijke elementen’ eruit moesten kunnen springen, heb ik de outfit redelijk rustig gelaten. Zo komen de prints en veren het beste tot hun recht.

Een hippiebandje (én veren) als deze zag je vooral zo’n twee, drie jaar geleden (uit mijn hoofd) veel, maar dat maakt me bitterweinig uit: juist nu mijn haar langer wordt, vind ik het steeds leuker staan. Het is dat deze mijn hoofd echt verrékte veel pijn bezorgt aan het einde van de dag, anders zou ik hem zeker weer vaker gaan dragen nu ik hem ‘herontdekt’ heb.

Wat vind jij van mijn outfit? Te rustig voor mijn doen misschien? Veel te ‘boho’ door het haarbandje? Mooi kleurgebruik? Toffe prints? Say it!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Only trui (hier afgeprijsd!)
H&M Divided broek
Bronx schoenen
H&M Divided haarband
Ernest via Urban-stiletto.com horloge


Foto’s door Jojanneke Vonk.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Wauw, gave achtergrond! Alleen hij is dus wel nep haha, nouja maakt niet uit. Ik vind je trui, haarbandje, schoenen en broek gaaf. Oh wacht, ik vind het gewoon een hele toffe outfit 😀 Maar wel iets te rustig voor jou doen misschien. Is op zich niet erg, ik vind het mooi, maar als ik dit zou zien zou ik niet zeggen 'oooh, dat is een outfit van Suz(anne)!'. (Ik vind je eigenlijk helemaal geen Suzanne, maar wel een Suz)

  • hártstikke nep helaas! maar dat vond ik juist wel grappig. en klopt: ik vond hem zelf ook best rustig. maar ik heb al een beetje uitgelegd waarom ik het zo prima vond. ik wil namelijk ook niet een drukke(re) outfit dragen omdat jullie dat van me gewend zijn ofzo: ik wil gewoon dragen waar ik me goed bij voel/wat ik mooi vind/wat me op dat moment het beste lijkt. anders worden jullie ook maar verveeld ;). en ik vind mezelf ook geen Suzanne. klinkt raar om te zeggen misschien, maar ik vind 'm een beetje te gewoon.

 • hele leuke outfit suz, staat je heel mooi!

 • Wat een mooie foto's, 5 en 6 zijn echt prachtig:) Leuke outfit, dit is echt een outfit die ik ook in mijn kast wil hebben.

 • Suzanne

  Je trui is echt gaaf! Heel mooi, ik vind het een geslaagde outfit!

 • Heel mooi 🙂 Dit zou ik mezelf ook wel zien dragen, alleen zonder het bandje en de veren!
  Gave achtergrond ook!

 • beautyfizz

  Wat een onwijs mooie foto`s vandaag meis! De outfitjes zijn zoals meestal erg leuk!

  • dankjewel! als het niet zo is, mag je het ook gewoon zeggen hoor ;).

   • beautyfizz

    Precies^^ Daarom zeg ik ook zoals de meeste^^

 • super outfit, lekker rustig, zeker iets dat ik zelf ook zou kunnen en willen dragen.

 • Emmi

  Die trui is geweldig!

 • Manon

  Wat een gave outfit! Heb de trui meteen besteld, vind hem echt heel leuk. Een vraagje; valt de trui ruim uit of gewoon normaal?

  • leuk! de trui valt normaal uit, vind ik. wat wijder en wat korter dan gemiddeld, maar dat is gewoon het model.

 • Je kunt het boho-stijltje juist heel goed hebben Suuz, mooi hoor! ^-^ Beetje Pocahontas – mijn jeugd heldin!

  • dankjewel joyce! je kunt met een 'slechter' iemand vergeleken worden 😉

   • Absoluut! : D Ik vond haar vroeger echt helemaal het einde. Ik had zelfs met carnaval mijn lange bruine lokken zwart geverfd en mijn tante haar jurkje laten namaken… #fangirlmoment hahahaha!

    • aah leuk! vier je dit jaar nog actief carnaval? als limbo? 😉

     • Brrr zeker niet, ik vind het echt afschuwelijk hahaha! Ik vlucht morgen, op naar Budapest! ^-^

     • lekker joh! veel plezier!

 • Heel leuk, sommige kleuren in de haarband passen echt super bij de trui. I like ;D

 • Wauw wauw wauw! Echt prachtig! Ik vind de combinatie van dat haarbandje met die trui heel erg geslaagd! Staat je trouwens ook ontzettend leuk dat haarbandje!

 • Lucinda

  Die trui is echt geweldig! En dat haarbandje! Awesomeeee.
  Al met al een leuke outfit! 🙂

 • anoukknapen

  Mooie outfit! Ik vind het haarbandje heel erg leuk in combinatie met de trui, de kleuren matchen zo mooi! De achtergrond is ook leuk, lekker misleidend, je moet wel twee keer kijken! De outfit valt een beetje in de stijl van de eekhoornoutfit vind ik, en die was ook al zo leuk!

  • aah, dankje! ja, dat was ook wel een beetje natuurachtig met die eekhoorn natuurlijk.

 • Maloutje46

  Ja ik vind het leuk, mooie kleuren! En die veertjes zijn leuk maar kan me voorstellen dat dat bandje begint te knellen op een gegeven moment.

 • donna

  Leuk!! Ik wou eerst zeggen super mooie achterhrond en licht ebzo. Maar.ontdekte toen pas dat het nep was:p. Maar alsnog hele moiie fotos!

  En de outfit is echt heeel leuk! En staat je echt mooi. En ook het bandje vind ik erg leuk. Ookal is het niet perse de trend nu..

  • haha, zag je dat echt niet? als je snel kijkt misschien, dan snap ik het wel. en je verwacht ook gewoon niet dat het nep is waarschijnljik.

 • daniquevanvloten

  dit staat je echt prachtig !
  het hippie bandje is echt heel leuk,die wil ook !
  het is iets minder suz maar wel erg leuk (:
  xoxo

 • Jill

  wauw echt suuuuper gave outfit vindt ik dit!

 • katrien

  Ik vind het een méga mooie trui en laarsjes. Ik hou we van de kleurencombinatie en de de combinatie van de prints 🙂