logo
26 February 2013

Outfit – Kleurrijke Nikes

Gepost in mijn outfits

Jullie houden blijkbaar net zo van mijn kleurrijke Nikes als ik (gezien de positieve Instagram reacties): leuk, zo’n wederzijdse liefde. Ik besloot ze te combineren met hét jasje (lees deze post om te lezen hoeveel ik van ‘m houdt) en de outfit kon simpelweg niet meer misgaan. Twee items waarvan je zoveel houdt moeten immers alles kunnen redden, toch? Ik weet niet of dat vooral in mijn dromen het geval is, maar in dit geval kom ik er in ieder geval goed mee weg: ik vind mijn outfit geslaagd. Zijn mijn nagels niet het perfecte accessoire? Hij is misschien wat simpel voor mijn doen, maar ik vind het geheel wel helemaal af. Je hoort het: dit is misschien wat stoerder dan de gemiddelde Suz op een gemiddelde dag, ik ben totally fan!

In deze post draag ik de tweede ‘little black dress’ van de twee van WE waar ik het over had (de eerste vind je hier). Dit is de sportievere variant: door de wat ‘nonchalantere’ stof en de band aan de onderkant komt hij in ieder geval zo op mij over. De webshop ziet er overigens donkergrijs in, in dat geval is het wel héél donkergrijs.

Eén van mijn lezeressen heeft een gruwelijke hekel aan petten weet ik, dus Mariëlle: als je dit leest, doe even je ogen dicht!

En jij? Ook een gruwelijke hekel aan petten? Nee toch?

 photo Outfit-KleurrijkeNikes3.jpg
 photo Outfit-KleurrijkeNikes5.jpg
 photo Outfit-KleurrijkeNikes4.jpg
 photo Outfit-KleurrijkeNikes6.jpg
 photo Outfit-KleurrijkeNikes2.jpg
 photo Outfit-KleurrijkeNikes7.jpg
 photo Outfit-KleurrijkeNikes1.jpg
WE jurkje (kun je hier vinden)
Vero Moda via Sans Online jasje (kun je hier vinden)
Nike via eBay sneakers
H&M pet


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties