logo
9 February 2013

Outfit – Midden in een hagelbui

Gepost in mijn outfits

Deze week had ik duidelijk iets fout gedaan bij de weergoden, want steeds wanneer ik de deur uitstapte om outfit foto’s te maken waren ze me niet erg gezind. Fijn hoor: een tijd met je haar bezig zijn, om na een kwartiertje buiten te zijn geweest weer opnieuw te kunnen beginnen. Laten we de pret echter niet drukken: niemand had deze week wat te klagen qua weer. Ik heb tenminste zon, regen, hagel sneeuw, wind, kou en een mild temperatuurtje gevoeld, dus waar je ook van houdt: het was er.

Over tot de orde van de dag: deze outfit. Eéntje die ik erg leuk vind omdat de stoere Bullboxer laarzen precies de goede balans geven aan het natuurlijk ietwat truttige dichte kraagje en de vintage blazer. Ik werd er helemaal gelukkig van dat de laarzen ook (bíjna) precies dezelfde kleur zijn als de blouse. Dat soort gelijke-kleur-vondsten (geloof me: bij beige en bruin zijn die moeilijk te vinden) doen mijn modehartje altijd sneller kloppen.

Om het geheel wat ‘wilder’ en minder braafjes te maken koos ik voor donkere lippen (niet zo donker als hier, though) en gewafeld haar.

What do you think?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M blouse
vintage blazer
Bullboxer laarzen (alleen hier verkrijgbaar én afgeprijsd!)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties