logo
3 February 2013

Outfit – Nog een heerlijke doek

Gepost in mijn outfits

Deze doek heeft dan wel geen knoop/knoopsgat: heerlijk is hij wel! En door de grootte bovendien ook prima als omslagdoek te dragen. Met enorme kou vind ik het heerlijk mezelf erin te wikkelen én ook fijn dat ik mijn outfit er een echte ‘upgrade’ mee kan geven. Deze outfit zou toch bijvoorbeeld verre zijn van wat hij nu is, zonder de doek? Hoewel de panty en donkere lippen ook wel echt iets toevoegen, zit alle warmte, kleur en sfeer in de sjaal wat mij betreft.

Over de donkere lippen gesproken: het was alweer een tijdje geleden dat ik die had gedragen en ik kreeg er gewoon weer ‘behoefte’ aan. Ik twijfelde erg over de koele tint – was bang dat het eruit zou zien alsof mijn lippen donkergrijs waren geworden van de kou, haha-, maar ik ben er achteraf wel tevreden over. Vooral omdat er al veel warme tinten in de sjaal zitten, staat zo’n koele kleur op de lippen extra edgy.

De muts vind ik een erg leuk model omdat hij vrij vrouwelijk is. Een muts staat toch al gauw een beetje skater-achtig voor mijn gevoel (precies wat ik hier al schreef), maar dat hangt dus ook erg af van welk model je kiest. Omdat ik deze winter al vaak een muts of hoedje had gedragen die mijn outfit best stoer maakte, had ik daar even genoeg van en wilde ik weer even een andere ‘look’ zien bij mezelf.

Hoe vind jij deze lipkleur staan en ben je het eens met mijn kledingcombinatie?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
ASOS via eBay koltrui
Zara sjaal
The Styledepartment rokje
Primark panty
C&A laarzen
H&M Divided muts


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties