logo
11 February 2013

Outfit – Panterrr!

Gepost in mijn outfits

Panterprint afkomstig van Coolcat: dat is vragen om problemen hè? Nou, ik durfde de uitdaging wel aan hoor! De enkele beige haters die mijn blog bezoeken: sorry voor al dit beige aan jullie ogen. Als stoer contrast heb ik daarom de Dr. Martens gekozen. Dat maakt het geheel wat minder lieflijk, poppig en/of ordinair dus. Om mijn onschuld, in plaats van mijn ordinaire kanten, verder te benadrukken heb ik mijn haar ingevlochten. Dat is een stukje lastiger nu mijn haar in laagjes is geknipt, maar mijn creatie kan er nog wel mee door, toch?

Vind jij dat ik het panterrrprintje goed gecombineerd heb? Of zie ik iets over het (katten)oog?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M jurkje
Coolcat blazer
Dr. Martens via eBay schoenen
ASOS kraagje
H&M Divided tas


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties