logo
8 February 2013

Outfit – Papegaai, take 3

Gepost in mijn outfits

Alweer de derde keer dat ik jullie mijn papegaaientrui laat zien en ik ben er nog lang niet op uitgekeken. Misschien komt het door de primaire kleuren van de trui: die gaan eigenlijk nooit vervelen. Dit keer combineerde ik de trui wéér met streepjes, maar met veel bredere: deze maillot, die ik vond bij pantyshoppen.nl, past er perfect bij wat mij betreft. Leuk vind ik dat er over de schoenen geen horizontale, maar een verticale lijn zit. Dit breekt een beetje het beeld, maar houdt wel het patroon van strepen instant.

Ik vind dat de strepen dit keer beter tot hun recht komen dan bij de vorige outfit met deze trui. Dit komt doordat ik een korter rokje en lagere laarzen draag: zo blijft er meer van mijn lengte (benen!) over en worden de horizontale strepen (die je optisch breder neigen te maken) gecompenseert.  

Verder vond ik een maatje om mee op de foto te gaan, zoals je ziet. Het was zo grauw buiten: ik hoopte dat het rood op de achtergrond daar wat verandering in kon brengen.

Wat vind je van mijn derde ‘papegaaiencombinatie’?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
She Inside trui
H&M rokje
Pamela Mann via pantyshoppen.nl maillot
H&M schoenen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties