logo
22 February 2013

Outfit – Polderglamour

Gepost in mijn outfits

Wat ik hier draag vind ik een typisch staaltje ‘polderglamour’: een redelijk chique bovenkant (op de kol na) met een stel ordinaire kaplaarzen eronder. Of eigenlijk het tegenovergestelde van ordinair: seksloos. Ik houd van dat soort contrasten!

In het kader van het aanvullen van de basics in mijn garderobe heb ik twee nieuwe ‘little black dresses’, zoals ze die iconisch noemen, in mijn kast van WE. Dit is de nettere versie van de twee. Ik vind de pasvorm heel mooi en leuk dat er zakken in zitten (klein detail misschien, maar ik houd van zakken). Ik wilde voor de verandering eens een redelijk zwarte outfit proberen mij toch eigen te maken en ik vind dat ik er wel in geslaagd ben om een vrij rustige, klassieke outfit om te toveren tot iets wat alsnog ‘Suz’ uitstraalt.

Wat vind jij van de outfit? Zou je er iets aan veranderen?

 photo Outfit-Polderglamour2-1.jpg
 photo Outfit-Polderglamour4.jpg
 photo Outfit-Polderglamour7.jpg
 photo Outfit-Polderglamour5.jpg
 photo Outfit-Polderglamour1-1.jpg
 photo Outfit-Polderglamour3.jpg
 photo Outfit-Polderglamour6.jpg
WE jurkje (kun je hier vinden)
Gina Tricot kol
onbekende panty
H&M laarzen


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties