logo
20 February 2013

Outfit – Sneeuwvlokken

Gepost in mijn outfits

Je kunt er natuurlijk gewoon polkadots in zien, maar ik zag er toch echt vanaf het eerste moment sneeuwvlokken in: de ronde stippen op deze broek. Hoe  leuk is dat in een winter waarin het zoveel gesneeuwd heeft als deze? Ik combineerde de broek met mijn enige off-white schoenen en het enige off-white vest. Omdat sneeuw tenslotte ook al gauw off-white is.

Het werd niet mijn beste outfit. Sterker nog: het werd zo rommelig als dat wat op mijn hoofd zit. Ik kan soms in vijf minuten een haarcreatie in elkaar toveren waarbij het lijkt of er minstens een uur aandacht aan is besteed. En andersom. Dat laatste gold in dit geval: het wilde allemaal niet, totdat ik dacht ‘LAAT MAAR’ en er dit overbleef.

Als ik naar deze outfit kijk, denk ik nog steeds vooral ‘LAAT MAAR’ en dus laat ik de rest van de tekst aan jullie over. Vertel wat er in je opkomt! Als het maar niet de vraag is hoe ik mijn haar heb gedaan…

 photo Outfit-Sneeuwvlokken4.jpg
 photo Outfit-Sneeuwvlokken5.jpg
 photo Outfit-Sneeuwvlokken2.jpg
 photo Outfit-Sneeuwvlokken6.jpg
 photo Outfit-Sneeuwvlokken1.jpg
 photo Outfit-Sneeuwvlokken3.jpg
 photo Outfit-Sneeuwvlokken7.jpg
She Inside blouse
Miss Selfridge via eBay vest
Only jeans (kun je hier vinden)
H&M Trend ketting
eBay regenlaarsjes (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties