logo
17 February 2013

Outfit – Tartan, take 3

Gepost in mijn outfits

Soms heb ik niet zozeer behoefte aan iets simpels, als wel aan iets ‘cleans’. Daarmee bedoel ik: even niets in mijn haar of om mijn nek, met beiden voeten op de grond, en niets om recht te trekken/glad te strijken. Deze outfit is er zo één en ik realiseer me dat, sinds ik mijn haar geknipt heb, dit de eerste keer is dat je mijn haar ziet zoals deze is. Drie weken later! Toch wel handig – vooral voor mezelf-, lijkt me, om niet te vergeten hoe je er ook alweer uitziet. Gewoon zoals je bent.

Net zoals de papegaaientrui, draag ik ook deze tartanbroek nu voor de derde keer in niet te lange tijd. Op een heel eenvoudige manier dit keer, wat me eigenlijk prima bevalt. Het enige wat ik mis is een dun riempje om mijn middel: op de één of andere manier voelt het daar wat kaal. Ook twijfel ik een beetje over de schoenen: ze maken het geheel er niet bepaald fijner op, en misschien heeft deze broek dat wel nodig. De stof is immers al vrij grof, dus de dikke plateau voelt als dubbelop. Aan de andere kant vond ik deze schoenen onder deze broek gelijk weer erg net staan. De volgende keer ga ik dus maar op zoek naar een middenweg. 

Wat vind jij van deze outfit? Krijg je er ook een ‘clean’ gevoel bij of dat niet?

 photo Outfit-Tartantake31.jpg
 photo Outfit-Tartantake33.jpg
 photo Outfit-Tartantake34.jpg
 photo Outfit-Tartantake35.jpg
 photo Outfit-Tartantake36.jpg
 photo Outfit-Tartantake32.jpg
 photo Outfit-Tartantake37.jpg
Pull & Bear jasje (kun je hier vinden)
ASOS tartan broek (kun je hier vinden)
Bullboxer plateau sneakers
Mi Moneda ketting (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties