logo
19 February 2013

Outfit – Wat zij heeft, wil ik ook

Gepost in mijn outfits

Aangezien ik toch bijna zes jaar ouder ben wil ik natuurlijk mínstens wat mijn kleine zusje ook heeft. Nee, onzin, maar in dit geval natuurlijk wél met mijn konijn op de foto.

Babe en Greetje (de laatste figureert in deze foto’s): het zijn de tamste én wildste konijnen die ik heb. Een aparte, maar wel een leuke combinatie. Hoe dat zo komt? Ik heb ze vanaf het moment dat ze geboren zijn, en ze zijn dus helemaal aan mensen gewend. Maar ze zaten wel maar met twee in een nestje (en hebben dus weinig hoeven aanpassen en delen), zijn beiden mannetjes en ze zijn zelfs voor een dwergkonijn klein. Ze zeggen: hoe groter het konijn, hoe zachtaardiger het karakter. In mijn “stal” gaat dat zeker op: Babe en Greetje zijn de kleinste en het felste van allemaal. Vooral Babe is een absolute wildebras én het enige konijn dat eigenlijk van mijn zusje is. Ik zeg eigenlijk omdat ik (eigenlijk) de enige ben die met hem om kan gaan en dat in de praktijk dus niet echt op gaat.  Oh, nu ben ik alweer een hele paragraaf aan konijneninformatie aan het besteden. Ik weet niet of jullie dat wel interesseert.

Terug naar de outfit dus. Ik ging voor winters pastel: een beetje zoals mijn outfit in lentekleuren, maar dan – door de muts en sneeuw- nóg een tikkie winterser. En verder doe ik vooral alsof ik geen koude voeten heb.

Draag jij pastel in de winter?

P.S. Zoals je wellicht gemerkt hebt ben ik steeds vaker bij de items die ik draag gaan zetten waar je ze online kunt vinden. Dit omdat ik steeds meer vragen krijg over waar iets (nog) te koop is en die hoop ik op deze manier in één keer te beantwoorden. Als ik weet waar iets wat ik draag online (excl. doorverkoopsites) te vinden is, vermeld ik het vanaf nu. Staat er geen link achter het item? Dan is het item niet meer te vinden of kan ik deze niet vinden. Je het altijd proberen op sites als Marktplaats of in fysieke winkels. Goed?

 photo Outfit-Watzijheeftwilikook2.jpg
 photo Outfit-Watzijheeftwilikook.jpg
 photo Outfit-Watzijheeftwilikook6.jpg
 photo Outfit-Watzijheeftwilikook5.jpg
 photo Outfit-Watzijheeftwilikook4.jpg
 photo Outfit-Watzijheeftwilikook7.jpg
 photo Outfit-Watzijheeftwilikook1.jpg
H&M jurkje
H&M trui (kun je hier vinden)
eBay regenlaarsjes (kun je hier vinden)
H&M Divided muts
C&A sjaal
Primark riemFoto’s door Saskia van Schaik.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties