logo
15 February 2013

Pieces Power!

Gepost in fashion

Eén van mijn favoriete accessoiremerken is Pieces. Wat mij betreft heeft de lijn de perfecte balans tussen trendy en apart: ze gaan wel met de trends mee, maar niet alles is klakkeloos gekopiëerd van wat je bij andere winkels ziet. Zo vind je er zowel snorren (die zijn nu óveral, voor het geval je het nog niet in de gaten had), maar ook deze kogelvissjaal. Dat laatste is een effect dat ik heel apart vind en wat ik dan weer níet veel heb gezien bij andere winkels, afgelopen seizoen.

Vooral in de sale kun je bij Pieces goed slagen. Want waar aan het begin van het seizoen dingen er hier en daar wat overpriced kunnen zijn, kun je aan het einde van het seizoen geluk hebben. Toen ik bij Vero Moda werkte, waar we ook Pieces verkochten, gingen aan het einde van het seizoen de (soms echt leren) tassen weg voor écht een schijntje.

Het was er al langer, maar met steeds meer eigen winkels gaat het beter opvallen: Pieces richt zich dan vooral op accessoires, dat is niet het enige wat ze verkopen. Ook leuke kledingstukken en schoenen (deze bijvoorbeeld) vallen binnen het assortiment.

 photo piecespeplumrokjehipvoordehb.jpg
Peplum rokje – €15,-


 photo piecesburgundyshoppertashipvoordeheb.jpg
Burgundy shopper – €15,-


 photo piecesponchohipvoordeheb.jpg
Poncho – €20,-Wat vind jij van Pieces?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties