logo
20 February 2013

RiRiRiver Island

Gepost in fashion

Dikke kans dat je het al ergens had meegekregen: Rihanna (ook wel bekend als RiRi) heeft een collectie ontworpen voor River Island. Een winkel die misschien niet bij iedereen bekend is, maar vast bij een groot deel van jullie en zeker bij het deel dat in Rotterdam of Amsterdam woont.

Waar de afgelopen Londen Fashionweek in het teken stond van collecties voor volgende winter, was de Rihanna for River Island show afgelopen zaterdag een uitzondering: deze liet een collectie voor aankomende zomer zien. Je kunt alles dus al lekker snel gaan bekijken, als je wilt.

 photo riverisland_891581952755662.jpg
 photo riverisland_89158523065511.jpg
 photo riverisland_891581345520050.jpg
 photo riverisland_89158636786858.jpg

Ik had gehoopt nog even op de afzonderlijke product afbeeldingen te wachten (die zeggen toch meer dan dat je ze snel op een model in een video ziet, vind ik altijd), vandaar mijn iets vertraagde post. Die afbeeldingen laten echter tot nu toe nog op zich wachten, maar een troost is dat we tot die tijd een show  hebben om naar te kijken. Bovenstaand zie je er een aantal beelden van, de hele video bekijk je hier.


Persoonlijk vind ik de collectie weinig vernieuwend en/of uitgesproken en daarmee redelijk veilig voor RiRi’s doen. Ik begrijp dat de collectie  draagbaar genoeg moet zijn om te verkopen, maar vooral op het gebied van accessoires had ik meer verwacht. Ik maak graag een uitzondering voor het gele, losvallende jurkje, maar verder ben ik helaas meer fan van Rihanna’s stijl en muziek dan van deze collectie.

De collectie is vanaf 5 maart verkrijgbaar in de Nederlandse River Island winkels (in Rotterdam en Amsterdam) en in de River Island webshop. Prijzen liggen tussen de €20,- en €200,-.

Wat vind jij van de items die je in de video ziet?

P.S. Vandaag is ook bekend geworden dat Rihanna aan vier collecties gaat samenwerken met MAC. Lees het hier. Inderdaad: ze is vandaag jarig! Happy birthday RiRi.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties