logo
16 February 2013

Sacha.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Tussen alle sale posts door, ga ik jullie nu eindelijk weer eens wat nieuwe collectie voor aankomende lente en zomer laten zien. Het eerste is leuk door de prijs, maar het tweede is leuk omdat die lichte kleuren best wel verfrissend zijn na een winter waarin de meeste toch voor donker kiezen. Zo zie je in deze post de leuke ‘kleuren’ felblauw en off-white, maar ook andere opvallendheden als veel goud en een finish van lak: niets donkers en grauw aan! De slogan van Sacha is dan ook ‘not for basics’ en dat maken ze het grootste gedeelte van de tijd inderdaad waar.

…vooral nu het merk sinds een tijdje Jeffrey Campbell in het assortiment heeft: als er íets niet basics is… Voor alle niet-fans van Campbell: niet moe worden van het feit dat ik bij deze voor de derde keer (hier vind je één en twee) in drie dagen schrijf over het merk. Het grootste gedeelte van de collectie op Sacha.nl is nog altijd van Sacha zelf namelijk.

Wat de schoenen van Sacha leuk maakt, is dat ze inderdaad niet basic zijn, maar allemaal wél erg draagbaar. Ook is er veel keus in verschillende prijsklasses: ze verkopen er zowel een ‘schoentje voor erbij’ tot ongeveer €40,-, als degelijke stappers waar je het hele seizoen mee vooruit kunt (maar waar je dan ook meer voor betaalt). Dat maakt dat ik Sacha eigenlijk perfect vindt passen bij het motto van mijn blog: toegankelijk en bereikbaar voor een grote groep, maar ook met het lef om hier en daar iets anders te laten zien dan wat je bij de meeste schoenenwinkels in de meeste steden ziet.

 photo SachanlMijnfavorietenlentezomer2013.jpg
V.l.n.r.: Lak veterschoen, €79,95 / Off white enkellaarsjes, €119,95 / Dr. Martens, €129,95 / Lage enkellaars, €94,95 / Zwarte laars met rits en gesp, €119,95 / Jeffrey Campbell loafers, €169,95Van deze zes ben ik absoluut het meest verliefd op de zwarte loafers met gouden ‘hardware’. Het zal geen toeval zijn: dat is ook net de enige schoen van deze zes die van Jeffrey Campbell is. Ik ben blij dat we van dit merk weer eens wat anders zien dan de vele spikes en vind deze loafers zowel draagbaar als apart. Mijn tweede favoriet is óók al niet van Sacha’s eigen merk, maar van Dr. Martens. Die kleur vind ik natuurlijk helemaal geweldig!

Bij Sacha betaal je geen verzendkosten als je voor minimaal €49,95 bestelt: anders betaal je €4,95. Je kunt betalen met iDeal of met je Creditcard. Verder is de collectie van Sacha online alleen nog verkrijgbaar bij wehkamp.nl, maar dit assortiment is beperkter dan in hun eigen online shop.

Welk paar van deze zes is jouw favoriet? En kom jij weleens of regelmatig bij Sacha? In de winkels en/of de online shop?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties