logo
26 February 2013

Slakom op je hoofd

Gepost in fashion

Zoals je onderhand waarschijnlijk gemerkt hebt: ik houd van aparte hoofddeksels. Niet té apart, en ook niet Beatrix-apart, maar gewoon net wat anders dan het standaard zwarte hoedje. Misschien (met de nadruk op misschien hoor) wordt de slakom mijn volgende hoofddekselliefde…

Tijdens Milaan Fashionweek was de show van Mila Schön te zien, waarin er “hoeden” voorbij kwamen die mij nog het meeste aan een slakom deden denken. Niet dat ik hiermee létterlijk zou gaan lopen, maar wanneer een winkel als H&M met een draagbaardere versie (kleiner, minder breed, niet voor de ogen) komt wil ik het wel proberen.

 photo MFWMilaSchoumlnSlakomopjehoofd4.jpg
 photo MFWMilaSchoumlnSlakomopjehoofd3.jpg
 photo MFWMilaSchoumlnSlakomopjehoofd1.jpg
 photo MFWMilaSchoumlnSlakomopjehoofd2.jpg
 photo MFWMilaSchoumlnSlakomopjehoofd6.jpg
 photo MFWMilaSchoumlnSlakomopjehoofd5.jpgWat vind jij van het model slakom? En van aparte hoofddeksels in het algemeen?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties