logo
4 February 2013

Stepstone.nl – Vacatures die bij jou passen

Gepost in overig
Dit is een advertorial.

Wanneer je volop aan het solliciteren bent (geweest), dan zul je er wellicht ook je hoofd over buigen wat je nou het beste aan kunt trekken tijdens hét gesprek. Je wilt professioneel overkomen, maar niet te zakelijk. Ook moet je ervaren ogen, maar weer niet zo dat je niet  jong en bij de tijd lijkt. Wat kun je dan het  beste (aan)doen? Kiezen voor veilig en een mantelpakje dragen of de slogan ‘what you see is what you get‘ in de hand nemen en een spijkerbroek aantrekken als je nooit anders doet?

Voordat je hierover nadenkt, zul je eerst aan geschikte vacatures moeten komen. Je kunt vacatures raadplegen op StepStone: deze site biedt ‘leuke banen voor goede mensen’ en leidt je naar vacatures die bij jou passen. Wanneer je deze gevonden hebt kun je via de site van je, misschien wel, werkgever-in-spe vaak al een goede indruk krijgen van wat gepast is binnen dat bedrijf qua kledingvoorschriften. Het is immers fijn om voorbereid te zijn als je solliciteert: te weten wie er (letterlijk!) de broek aan heeft binnen een bedrijf en wat dat betekent voor jouw functie en kleding.

PhotobucketOp Stepstone.nl kun je niet alleen op soort werk zoeken, maar ook op locatie. Ik kan me namelijk voorstellen dat je graag in je eigen stad wilt werken om reiskosten en -tijd te besparen. Wil je dus bijvoorbeeld vacatures in Amsterdam vinden met StepStone, dan scroll je op de homepagina naar beneden om zo te zoeken op ‘vacatures per regio’.

Of dat je het nou leuk vindt om weer eens nieuw werk te gaan doen en daarom solliciteert of dat het pure noodzaak is (meer) geld te verdienen: ik wens je heel veel succes bij het vinden van een nieuwe baan!

Wat draag jij naar een sollicitatiegesprek?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties