logo
23 February 2013

Supertrash.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Toen ik een uitgebreid kijkje ging nemen naar de lente/zomer collectie op de webshop van SuperTrash, bleek dat ik het meeste een beetje flets vind. Waar ik in de fysieke winkels op dit moment opnieuw veel neon, maar ook andere felle kleuren zie, blijft SuperTrash binnen de pastelsferen als het op hun zomertinten aankomt. Een klein beetje stelde me dat wel teleur, want SuperTrash kan juist zo lekker uitgesproken zijn. Gelukkig compenseren ze dat weer met hun vrolijke prints en statement sieraden.

Wat ik volgens mij al eerder heb gezegd: SuperTrash vind ik geen merk om compleet in gekleed te gaan, maar wel een merk waarvan ik bijna elk afzonderlijk stuk te gek vind en wat ik graag zou vertalen naar mijn eigen stijl. SuperTrash hangt aan elk item namelijk echt de ‘SuperTrash vibe’ en om geen ‘SuperTrash meisje’ te worden is het dus wel nodig om een vertaalslag te maken. Wat mij betreft niet erg, maar juist leuk!

 photo supertrashlentezomer2013.jpg
V.l.n.r.: Galaxy pants, €99,95 / Light blue blouse, €89,95 / Flower pants, €119,95 / Peach jacket, €149,95 / Ripped skirt, €99,95 / Goudkleurig horloge, €179,95Bovenstaande items onderstrepen het alleen maar: ik vind de items van SuperTrash prachtig en uit deze zes een ultieme favoriet kiezen kan ik dan ook eigenlijk niet. Het goudkleurige horloge is een prachtig, redelijk tijdloos, sierraad, terwijl de broek met wolkenprint weer wat meer trendy is: wat dat betreft vind ik SuperTrash ook redelijk veelzijdig. Ik bedoel: het merk heeft items die wat meer basic zijn en seizoenen lang niet saai worden (want dat al een beetje zijn) en het merk heeft items waarvan je nu misschien zegt ‘wauw!’, maar over een jaar ‘been there, done that’.

Het enige wat ik écht jammer vind is dat Olcay haar schoenen niet wat meer vernieuwd (vandaar dat er ook geen paartje tussen deze zes zit). Ik zie al een aantal seizoenen achter elkaar ommenabij dezelfde modellen voorbij komen: jammer!

Bij SuperTrash kun je betalen met Paypal, iDeal en Creditcard en achteraf betalen. Verzendkosten bedragen €3,95.

Wat vind jij van SuperTrash en van deze zes items?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties