logo
27 February 2013

Wat wil je van me weten? – De antwoorden! (deel 3)

Gepost in persoonlijk

Stiekem heb ik de leukste vragen voor het laatste bewaard. Dus gauw lezen (eerst deel 1 en deel 2, als je dat nog niet gedaan hebt): deel 3 van mijn antwoorden op wat jullie willen weten.

Wat is de reden dat je voor rood haar gekozen hebt? Heb je hier een kleurenanalyse op losgelaten of was het meer een impulsieve actie? Ik vind het je erg goed staan namelijk. En heb je tips wat betreft haarkleur kiezen?

Allereerst: dankje! Nee, geen kleurenanalyse en nee, geen impulsieve actie. Ik had voor het eerst rood haar toen ik haarmodel was op mijn veertiende, maar toen was het – ondanks dat iedereen zei dat het me heel goed stond- echt nog een beetje te fel voor het jonge meisje dat ik toen was. Ik heb het wel altijd onthouden als een kleur die goed bij me past, dus een paar jaar geleden ben ik er weer naar terug gegaan. Als je zelf twijfelt over een haarkleur die bij je past: laat je adviseren door een goede kapper of stylist (of iemand anders die er een goede kijk op heeft): zij kunnen kijken bij welke haarkleur je huidskleur het meest flatteert en waar je ogen mooi bij uitkomen bijvoorbeeld. Zie ook dit filmpje als je meer haartips wilt.

Waar heb je je vriend leren kennen/wat is het verhaal?

“Het verhaal” is niet heel origineel, ben ik bang. Ik heb hem leren kennen in de “discotheek” (wat is daar een goed woord voor, ‘club’ klinkt zo stoer…) waar ik toen was met een paar vriendinnen en hij met een paar vrienden en zo kwamen we in contact. De keren dat zowel ik als hij daarna nog in een discotheek te vinden zijn geweest is op een halve hand te tellen denk ik, dus wij vinden het nog altijd bijzonder dat we elkaar juist daar ontmoet hebben.

Als je één accessoire mag kiezen, wat zou je dan verkiezen?

Je bedoelt ketting, armbanden, oorbellen… een type sierraad? Dan ga ik voor de ketting, want die kan het meeste invloed hebben op een outfit vind ik. Oké, dat is niet waar: dat kunnen oorbellen of armbanden ook best, maar met een ketting heb ik persoonlijk het meeste.

 photo Outfit-AFWjanuari20135.jpg


Wat zou je doen als je geen reacties kreeg?

Leuke vraag! Heb ik lange tijd gehad hoor, maar dat is lang geleden. Het eerste half jaar (misschien wel het eerste jaar) dat ik blogde kreeg ik echt geen reacties. Dat vond ik toen niet erg, want ik deed het voor mezelf. Nu is dat wel anders: ik vind dat de interactie met mijn lezers heel veel toevoegt aan een blog, dus ik zou niet meer zonder willen. En ik doe het nu natuurlijk ook niet hobbymatig meer, dus zou ik iets niet goed doen als ik geen reacties kreeg terwijl dat wel de bedoeling is. Geeft nog geen antwoord op je vraag hè? Wat ik zou doen? Mijn best om wél reacties te krijgen.

Kijk je altijd om je heen of je een goede locatie voor je outfitfoto’s ziet?

Ook een leuke vraag! Nee, ik ben daar niet 24/7 mee bezig, maar er zit ergens – in the back of my mind- toch altijd wel een sensor die afgaat wanneer ik een interessante plek zie om foto’s te maken. Dus het antwoord is: bewust niet, onbewust wel.

Welke outfits combineer je altijd met je bruine Bullboxer fringe laarsjes?

De outfits die ik tot nu toe met de laarsjes heb gepost: deze en dezeNiet zoveel nog helaas: ik vind ze heel gaaf, maar de tint is nét een tint die lastig te combineren is.

Als je nog maar van één merk make up zou mogen dragen, welk merk zou dat dan zijn?

Dit is een moeilijke! Toch wist ik het wel gelijk: MAC. Ondanks de prijs, wat ik wel echt een nadeel vind. Verder vind ik fijn aan MAC dat ze zowel een goede basis hebben, als felle, uitgesproken kleuren en collecties. Veel van bijvoorbeeld Catrice is ook goed, maar toch niet alles (van MAC ook niet, maar de basis in ieder geval wel). En nu ik weet hoe belangrijk het is om niet zomaar iets op je huid te smeren, zou ik dan toch voor kwaliteit gaan. Ik weet niet eens zeker of de kwaliteit van MAC beter is, maar mijn gevoel zegt van wel.

 photo 01-12-11macarnhemcultnails092.jpg


Hoe is de konijnenverzameling begonnen?

Haha! Leuk: een aanleiding om over mijn konijnen te praten. Ik heb altijd al konijnen gehad (lees: vanaf mijn derde), maar niet altijd zoveel als nu. Het is ermee begonnen dat we op een gegeven moment een dubbelhok hadden en één konijn. Zo werden het er twee. Tot ik een keer een konijn tegenkwam waar ik helemaal verliefd op werd. Zo werden het er drie. Het is ook wel eens weer terug naar één gegaan, maar door Big & Betsy werden het er weer drie. Vanaf dat zij allebei een nestje kregen is het hek eigenlijk van de dam: daarmee is dus de “verzameling” begonnen, denk ik.

 photo HP0001.jpg


Hier was ik acht en half en kregen ik en mijn zusje – uit mijn hoofd- mijn vierde konijn: Jippie. Het is het konijn dat we het langste hebben gehad: zo’n zeven jaar.


Zou je zeven verschillende outfits met je nieuwe zwarte kokerrokje willen maken?

Zeven?! Dat zou ik best willen, maar niet nu/achter elkaar. Dat lijkt me een beetje saai. Ik zal mijn best doen om hem zeven keer te dragen, het resultaat zie je vanzelf.

Als je moest trainen voor een sport op de Olymische Spelen van 2016, welke zou dat dan zijn?

Jeetje, wat een moeilijke! Hier heb ik echt lang over nagedacht. Ik zou kiezen voor ballet, als het een Olympische sport was. It isnt, unfortunately. Ik zou kunnen kiezen voor hockey, omdat ik dat in mijn jeugd gedaan heb, maar nee: dat was eigenlijk niets voor mij. Ik zou kunnen kiezen voor beachvolleybal, omdat me het héérlijk lijkt dat in de warme zon te kunnen doen. Ik kies uiteindelijk voor paardrijden: nooit gedaan en ik heb niet eens zo gek veel van paarden, maar het lijkt me prachtig een sport samen met een dier te beoefenen.

En als jij één Olympische zomersport zou moeten kiezen: welke zou het zijn en waarom?


Eerste twee foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com, laatste foto is oud beeld.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties