logo
25 March 2013

A Touch Of Fashion – De “Hoe vind ik een zomerjas?”-guide

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken neem ik op maandag het stokje tijdelijk van Vera Camilla herself over en voeg ik ‘a touch of fashion’ toe aan veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je over mode op het leukste beautyblog van Nederland, veracamilla.nl, in A Touch Of Fashion!

Slimme dames zijn op mooi weer voorbereid! Daarom gaat deze A Touch Of Fashion over de zomer, of hij er nou komt of niet, en wat je dan naar buiten draagt. Er zijn zoveel modellen jassen, zoveel winkels om ze te kopen en zoveel prijsklasses: wat moet je doen, waar moet je wezen? Ik help je!

 photo atouchoffashiondehoevindikeenzomerjasguide.jpgKlik op de afbeelding om de nieuwe A Touch Of Fashion te lezen!


Zie hier voor bronnen foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties