logo
5 March 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Je weet het nooit zeker (dat bewijst dezeAls het internet mijn kledingkast was’), maar de voorspellingen zijn toch echt dat het vandaag al net zo lekker weer wordt als gisteren. En oh, wat heb ik ervan genoten! Voor mij was het gisteren echt de eerste lentedag en ik heb dan ook lichtelijke spijt dat ik niet een half uurtje in de zon ben gaan zitten om daar niet alleen vanachter het raam van te kunnen genieten. Dus if you don’t mind…

 photo asosliquorishsweaterluipaardgeelgrijs.jpg
Liquorish – €22,72


 photo VampDcolsjaalgeelfauxfur.jpg
V&D – €5,- (helaas uitverkocht)


 photo janenormandamesrokomgekeerdepeplum.jpg
Jane Norman – €38,- photo debijenkorfzwartepanty.jpg
De Bijenkorf – €10,- (voor 2 paar)


 photo bronxluipaardcreepers.jpg
Bronx – €109,99…nee, in de zon zitten doe ik straks wel. Eerst even schrijven waarom ik voor deze outfit heb gekozen! Natúúrlijk omdat er lekker veel geel in voor komt. Een kleur die niet alleen mijn lievelings is, maar die natuurlijk ook de perfecte match vormt met de zon. Echter, omdat één zwaluw nog geen zomer maakt heb ik wél gekozen voor een lekkere warme trui en sjaal. De panty is, ter compensatie, maar 40 denier: een dikke maillot is niet nodig met deze zon.

Het model van de rok móet je haast wel bekend voorkomen van al die keren dat ik het inmiddels over de omgekeerde peplum heb gehad. Deze van Jane Norman is de mooiste en tegelijkertijd meest betaalbare die ik tot nu toe ben tegen gekomen en ik zou hem héél graag dragen vandaag. De andere items zijn vrij stoer, dus de rok is er voor de vrouwelijke touch.

De schoenen vallen qua kleur een beetje uit de toon (bruin komt in de rest van de outfit tenslotte niet voor), maar door hun zwarte zool en stoere model vind ik ze er toch bij passen. Net zoals de luipaardprint natuurlijk bij de trui past. En aangezien jullie een geel/zwarte outfit toch maar “bijerig” vinden, kan een kleuraccent geen kwaad, lijkt me.

Zou jij dit dragen vandaag? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties