logo




14 March 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Oei, wat is het deze week weer koud opeens (om maar even met een afgezaagde tekst te beginnen)! Als ik mocht kiezen zou ik daarom een dikke, comfortabele trui kiezen dragen vandaag, máár toch ook voor niet al te winters schoeisel kiezen. De uitdaging aan deze maand maart (“maart roert zijn staart”) vind ik om winter en lente in één outfit te mixen (wat ik hier al probeerde) en ik denk dat dat met deze outfit wel gelukt is.

 photo YMCcashmeretruipaars.jpg
YMC – €122,50


 photo asoswetlookredskaterskirtrokje.jpg
ASOS – €38,96


 photo pieceszwartepanty.jpg
Pieces – €8,95


 photo sperrybootschoeninstapperanimalprint.jpg
Sperry – €144,95


 photo applepiepiecesarmband.jpg
Applepiepieces – €22,90


De kleuren in deze outfit zijn voornamelijk paars en rood (de kleuren van de trui en het rokje) en dat vind ik leuk omdat het geen héél voor de hand liggende combinatie is. Ik kan me tenminste geen outfit van mij herinneren waarin rood en paars samen centraal stonden.

De schoenen zijn daarentegen weer vooral roze. Toch vind ik dit ook wel kunnen, omdat het roze precies tussen rood en paars in zit. Zijn de verschillende prints/stoffen van de schoenen niet énig? Het allerleukste aan deze outfit vind ik dan ook zonder twijfel de schoenen. Het merk Sperry heeft de allerleukste bootschoenen die ik tot nu toe ben tegen gekomen! Jammer alleen dat ze, vooral voor zomerschoenen, prijzig zijn.

Weer eens wat anders: een armband als accessoire in plaats van een ketting (die ik meestal draag). Hoewel de schoenen in deze outfit al redelijk de show stellen en ook het rokje extra opvallend is door het materiaal, vond ik een subtiel accessoire alsnog leuk. Het werd dit schattige, rode armbandje.

Wat vind jij van de combinatie rood en paars?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties