logo
26 March 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Je zou denken dat je op 26 maart een rokjesdag-outfit kunt klaarleggen, maar nah nah: not really. Toch wilde ik het liefst ook echt geen dikke trui meer aan. Een blousje met giletje eroverheen werd de middenweg.

 photo objectanimalprintblousekhaki.jpg
Object – €24,95


 photo veromodadenimgilet.jpg
Vero Moda – €19,95


 photo onlyblackfringeskirt.jpg
Only – €19,95


 photo forever21blackleggings.jpg
Forever 21 – €5,75


 photo korebysophiakokosalakileatherkneehighboot.jpg
Kore by Sopha Kokosalaki – €136,34Toevallig heb ik drie items gekozen van (drie verschillende lijnen van) Besteller: deze drie sale items kwam ik tegen en lijken me erg leuk bij elkaar staan. Beetje safari chic, niet? De laarzen had ik in dezelfde kleur als het blousje gedacht en moesten verder niet te opvallend zijn. Het blousje heeft immers al een print, het giletje gouden details en het rokje fringes. Ik vind de laarzen een prachtig basic paar dat volgens mij erg tijdloos en draagbaar is. De warme kleur laat me bíjna willen dat het alweer najaar is. Bíjna, zeg ik.

Wat vind jij van virtuele kledingcombinatie dit keer?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties