logo
2 March 2013

Als ik alles in Chanel kon steken…

Gepost in fashion, overig

…zou ik dat niet doen hoor (nou ja, misschien voor eventjes dan…). De uitdaging om met een budget kleding, make-up e.d. te kopen is natuurlijk veel groter én bovendien realistischer. Hoe bizar zou de wereld zijn als je niets anders dan Chanel om je heen had?

Toch, wat ik ook al tweette: ik weet wel dat (mode)sprookjes niet bestaan (en vind dat ook niet erg), maar daarom wil ik er soms nog wel in geloven. Ik zou dan ook niet alles in Chanel willen steken, maar best een beetje. Mijn telefoon bijvoorbeeld!

 photo alsikallesinchanelkonstekenthegoldenbun.jpgSinds ik het telefoonhoesje met Chanel nagellak print tegenkwam op Beautyscene ben ik er verliefd op en sinds deze roze foto nog meer. Het is dat mijn telefoon al ‘fashion is a party’ uitdraagt (en dat ik geen iPhone heb), anders wist ik het wel. Je kunt het hoesje hier bestellen.

Als jij alles in Chanel kon steken, zou je dat dan doen?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties