logo
10 March 2013

Catwalk inspo

Gepost in fashion

In eerste instantie wilde ik de close-up foto’s van onderstaande kapsels aan jullie laten zien, maar ik bedacht me.

Als ik het wel had gedaan, zou het wachten zijn op gedachtes van jullie als: ‘Leuk en aardig, maar wat moet ik ermee? Daar gaat toch niemand mee de straat op’. Die hadden jullie waarschijnlijk ook bij mijn slakom post en dat had ik achteraf toch graag anders gewild: ik wil jullie inspireren en niet vervelen. En nog belangrijker: mode laten zien op een manier waar jullie wat mee kunnen. Alleen dan is mode immers leuk.

 photo givenchyfw1314voguefrance2.jpg
 photo givenchyfw1314voguefrance3.jpg
 photo givenchyfw1314voguefrance.jpgVandaar dat ik jullie wat complete looks van Givenchy herfst/winter 2013/2014 laat zien, waarvan ik onderstaande outfits echt geweldig vind (kan iemand die Bambi trui namaken alsjeblieft?)!

Ik hoop dat je uit een complete look mee dingen kunt pikken waar je “wat mee kunt”. Bijvoorbeeld hoeveel een fel kleuraccent kan betekenen voor een outfit of hoe vrouwelijk je eruit kunt zien met kort haar. Dat probeer ik natuurlijk ook al met mijn outfits over te brengen, maar dat is slechts één manier (ik heb bijvoorbeeld geen kort haar meer, dus dat wordt al lastig): een beetje veelzijdigheid kan geen kwaad, toch?

Of wel? Vind jij het leuk om zo nu en dan wat ‘catwalk inspo’ te zien met dit soort fashion-is-a-party-schrijfsels erbij?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties