logo
10 March 2013

Cindy Crawford at C&A – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Een paar maanden geleden zag ik de collectie al voorbij komen op de catwalk; inmiddels kan iederéén de nieuwe Cindy Crawford at C&A collectie (gaan) bekijken in de C&A filialen en op de webshop. Sinds vorige week is hij namelijk verkrijgbaar.

Het leuke aan de collectie vind ik dat hij zo fris is. Het kobaltblauw en geel/groen knalt echt van de Cindy Crawford pagina af en dat geeft me een heerlijk zomers gevoel. Wat ik verder sterk vind aan de collectie is de combinatie tussen vrouwelijk en stoer (mijn favoriete combinatie, as you might know): ik zie bijvoorbeeld zowel spijkerstof en nepleer, als doorzichtige stof en mooi uitgesneden hemdjes. Het enige wat ik mis is minstens één rokje in de collectie: voor mij bestaat zomer haast niet zonder rokjes!

Verder vind ik het knap aan de collectie dat hij meerdere gerenaties kan ‘dienen’. Tieners t/m vijftigers zie ik allemaal in de items rondlopen. Het gemiddelde van die leeftijdsklasse zijn dertigers: daar vind ik de collectie dan ook het beste bij passen. Kijk mee wat jij vindt:

 photo CindyCrawfordatCampAMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Lichtgroen topje, €14,95 / Jeansjurk, €39,90 / Blauwe broek, €39,90 / Blauwe blazer, €29,90 / Jumpsuit, €39,90 / Nepleren jack, €59,95Ligt het aan mij of missen jullie ook ‘modellenfoto’s’ van Cindy op bovenstaande foto’s? Never mind, de kleding wordt er natuurlijk niet anders van. Ik ben fan van de kleur (en de hoge taille!) van de blauwe broek en ik ben ook helemaal weg van de jumpsuit. Deze laatste lijkt me heel erg veelzijdig: je kunt hem zowel chic als casual als sportief stylen, volgens mij. Heerlijk om zo’n stuk in je kast te hebben hangen!

Zoals ik in deze post al vertelde profiteer je nog t/m vandaag van gratis verzending in de C&A online shop. Wel moet je bij C&A voor minimaal €25,- bestellen om een bestelling te kunnen plaatsen. Betalen kan er met Creditcard, iDeal en Paypal.

Bekijk alle Cindy Crawford at C&A items uit deze nieuwe collectie hier. Wat is jouw favoriete item uit de collectie?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties