logo
24 March 2013

Coco Cola fans opgelet!

Gepost in fashion

Kledingmerk Human Made (had ik nog nooit van gehoord, maar ze zeggen “gear for futuristic teenagers te maken) heeft namelijk in samenwerking met Coca Cola een collectie ontworpen in het teken van het drankje.

Ik ben geen Coca Cola fan (sowieso drink ik echt zelden cola), maar ik weet dat er mensen zijn die zweren bij dit drankje. Als jij er daar één van bent dan moet je diep in de buidel tasten om dat uit te dragen: de collectie is namelijk niet goedkoop.

 photo humanmadecocacolashirt.jpg
£145


 photo humanmadecocacolasweater.jpg
£320


 photo humanmadecocacolabottleshirt.jpg
£145Nog steeds interesse? De collectie is hier te koop. Verzendkosten (ja, ook nog!) naar Nederland worden berekend aan de hand van het gewicht van je bestelling (behalve als je gelijk voor £300 bestelt, dan zijn ze gratis). Dan heb je wel iets bijzonders, want van elk stuk worden er maar 5 (!) verkocht.

Ben jij een Coca Cola fan?


Bronnen:

buckets & spades / Disneyrollergirl

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties