logo
2 March 2013

De mooiste outfits met… – Faux fur

Gepost in fashion

Je zou het misschien niet denken, maar net zoals met rode lipstick kun je ook met ‘faux fur’ alle kanten op. Dat wil ik in deze post graag laten zien: niet alleen hoe mooi faux fur kan zijn, maar ook hoe verschillend. Van lange jassen met korte haren tot  korte jassen met lange haren en van faux fur in neonkleuren tot faux fur in veilig zwart.

Al deze outfits zijn dan ook stuk voor stuk anders: de ene is vooral vrolijk, de ander vooral romantisch en de volgende juits weer lekker edgy. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik al deze outfits (en eigenlijk elke vorm van faux fur) prachtig vind: of dat het nou gaat om een natuurlijke bruintint of dat er een stel ogen op het vachtje genaaid zijn.

Een favoriet kiezen vind ik moeilijk, maar ik ga óf voor de geheel bruine outfit of voor de outfit met studs op de knieën en de patchwork jas. Ze zijn heel verschillend, maar ik vind dat bij die outfits het faux fur het beste tot zijn recht komt/het meeste toevoegt.

 photo fashionvibe.jpg
 photo columbinesmile.jpg
 photo frassy.jpg
 photo le21eme-1.jpg
 photo theglamourai.jpg
 photo theurbanspotter.jpg
 photo theurbanspotter2.jpgWelke outfit vind jij het mooiste?


Bronnen foto’s: 

 FASHIONVIBE /Columbine Smile / Frassy / Le 21ème / The Glamourai / The Urban Spotter

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties