logo
12 March 2013

De mooiste outfits met… – Klassieke pumps

Gepost in fashion

Pas toen ik erop ging letten viel me op hoeveel de klassieke pump (online in ieder geval) gedragen wordt en op hoeveel verschillende manieren. Klassieke pumps maken nette outfits af, en voegen aan casual outfits iets toe. Mijn favoriete outfits met klassieke pumps zijn die met een muts, heb ik ervaren. Een muts geeft een beetje een urban gevoel en de klassieke pump staat daar zo’n beetje haaks op: dat contrast vind ik leuk. Iemand die in die combinatie erg goed is, is Rihanna. Uit mijn hoofd heb ik haar al een paar keer met zowel een muts als klassieke pumps gespot.

 photo billierose.jpg
 photo fashionfever.jpg
 photo thenativefox.png
 photo cocorosa.jpg
 photo bittersweetcolours.jpg
 photo byvh.jpg
 photo columbinesmile-1.jpgAls het weer íets warmer is binnenkort, moet ik mijn klassieke pumps echt weer eens uit de kast trekken: deze post heeft me weer veel inspiratie gegeven. Hopelijk jullie ook!

Mijn favoriete outfits zijn dit keer de eerste en de laatste: de outfits waar dat urban en klassiek het mooiste bij elkaar komen dus.

Bij welke outfit vind jij de klassieke pumps het beste tot hun recht komen?


Bronnen foto’s: 

Billie Rose / Fashion-Fever / NATIVE FOX / cocorosa / Bittersweet Colours / By VH / Columbine smille

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties