logo
27 March 2013

De mooiste outfits met… – Pet

Gepost in fashion

Het feit dat de meeste van jullie niet echt blij worden als ik in een outfitpost een pet draag (hier, hier en hier bijvoorbeeld), maakte dat ik ze dolgraag eens op een rijtje wilde zetten: de mooiste outfits met een pet. Misschien dat jullie vinden dat deze dames er wáy more kaas van hebben gegeten dan ik en dat de pet bij hen wél een verrijking is. Misschien is een pet gewoon niet je smaak: bij mij niet, bij niemand niet. Of misschien moet je nóg 50 outfits zien met een pet, waarna je aan het “pet idee” begint te wennen. Ik ben heel benieuwd welke optie het meest in de buurt komt.

Ik weet niet of het jullie ook opvalt, maar toen ik deze outfits op een rijtje zag, dacht ik gelijk: er zit relatief weinig kleur in de outfits van allemaal. Blijkbaar heeft een pet iets mysterieus, iets nonchalants en/of iets behoudends, waardoor een pet om niet te veel kleur vraagt. Niet als je het mij vraagt trouwens hoor: ik vind een witte of zwarte pet al zwart of wit genoeg en draag er graag een kleurrijke outfits bij.

 photo petpolienne.jpg
 photo petinadequateclicheacute.jpg
 photo petlovelybylucy.jpg
 photo petstyledepartment.jpg
 photo petadenorah.png
 photo petinadequateclicheacute2.jpg
 photo petweworewhat.jpgVan deze outfits vind ik er twee uitspringen en dat zijn ook meteen de twee outfits waarbij ik denk dat de pet het meeste toevoegt: de derde en de laatste. Al voegt een pet bij ál deze outfits een hoop toe, als je het mij vraagt. Stuk voor stuk zouden ze een stuk “saaier” of  in ieder geval veiliger zijn zonder pet.

Is je mening veranderd ten opzichte van de pet? En wat is die mening dan wel? Heb je inspiratie opgedaan uit deze outfits?


Bronnen foto’s:

adenorah / inadequate cliché / lovely by lucy / polienne / the style department / we wore what

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties