logo
28 March 2013

Fashiolista favourites – Maart

Gepost in fashion

Ook deze maand heb ik weer een samenvatting gemaakt van de items die ik een hartje heb gegeven op Fashiolista. Items waar ik verder geen verhaaltje bij vertel, maar die ik gewoon leuk vind en that’s it. Items die ik al in een post heb laten zien of waarbij ik dat nog ga doen heb ik weg gelaten, maar er kunnen wel items tussen dit rijtje zitten die inmiddels niet meer verkrijgbaar zijn. Om hierachter te komen, de webshop/prijs van een onderstaand stuk te weten of het item beter te bekijken, klik je erop.

Oh, en weet je niet hoe Fashiolista werkt? Dat heb ik hier uitgelegd.

 photo 9straatjesonlineelectricbluewedgesisabelmarantstuds.jpg photo asoscrocodiledropearringsgold.jpg photo blazercheckedprintblackandwhiteboohoo.jpg photo dressesonlynudecoloureddress.jpg photo harlequinprintcolournewlooksweater.jpg photo flatformsblacknellytoecap.jpg photo choiesblackplatformpeeptoeboots.jpg photo forever21denimjacketstarsprint.jpg photo asosumbrellawateraqua.jpg photo choieswhitepointyheelsalexanderwang.jpg photo 9straatjesonlineheelsethnicgreyisabelmarantboots.jpg photo newlookfloraldressskaterdressbelt.jpg photo newlooksweaterheartcandycandybarprint.jpg photo printdressdaisystreetboldcolour.jpg photo wehkampmangoblackbikerjacket.jpg photo zalandoflatformsbeigegladiator.jpg photo nellynavyloafer.jpg photo hampmkhakisunglassesround.jpg photo missguidedsequinaquaskirt.jpg photo c6bc083d-b8b0-4b17-ad48-cf4d5d51babc.jpg photo asosblackandwhitebroguesstuds.jpg photo fauxfurredskirtasos.jpgVeel winterse en zomerse items door elkaar dit keer hè? Ik ben helemaal weg van de duochrome, pailletten (ja, pailletten nog wel!) rok en ook de zwarte peeptoe laarzen met plateau vind ik heel, eeuh… bijzonder.

Heb jij iets gezien wat je echt heel leuk vindt of juist niet? Tell me!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties