logo
9 March 2013

Fashion crush – “Teen decollecté”

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Ik weet nog dat er een vrouw was die tegen mij als kind zei dat ze het niet mooi vond als je in een pump de tenen zag. Dan heb ik het niet over peeptoe pumps waar subtiel een gelakte teennagel uitsteekt, maar over de ándere kant van je tenen: waar ze aan je voeten vast zitten, zeg maar. Het maakte indruk op me, want ik weet nog dat ik gelijk wist dat ik dat juist wél mooi en sexy vind. Het doet mij denken aan een decolleté, maar dan niet zo’n ordinaire. Ik bedoel: er zal niemand bezwaar tegen maken als je je tenen laat zien, neem ik aan?

Alexander Wang heeft voor Balenciaga (zijn eerste collectie voor het label, daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen labels Alexander Wang en T by Alexander Wang) pumps ontworpen waarbij dit “teen decolleté” zeer zeker aanwezig is. Door middel van een V-inkeping zie je meer teen wel dan niet. Ik vind het prachtig!

 photo fashioncrushteendecolleteacute4voguefr.jpg
 photo fashioncrushteendecolleteacute3voguefr.jpg
 photo fashioncrushteendecolleteacute2voguefr.jpg
 photo fashioncrushteendecolletevoguefr.jpg
 photo fashioncrushteendecolleteacute5voguefr.jpgWat vind jij van zo’n “teen decolleté”?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties