logo
10 March 2013

Ga ook schaken!

Gepost in fashion

Een aantal weken geleden liet ik jullie het schaakprintje zien (van Louis Vuitton, misschien heb je de campagne foto’s al ergens achterop een tijdschrift gespot?). Het was natuurlijk een kwestie van tijd voordat budget ketens en webshops het printje over zouden nemen en wij ook zouden kunnen gaan schaken. En ja hoor: ik kwam afgelopen week de eerste ‘schaakstuks’ tegen bij Choies!

Hieronder zie je het jurkje dat Choies heeft op blogger Iris. Ik vind het model van het jurkje super leuk en – hoewel een klassieke zwart/witte variant me ook mooi lijkt- vind het stiekem ook wel leuk dat het printje onverwacht groen is. De haarband vind ik haar outfit trouwens helemaal afmaken!

 photo schaakprintlouisvuittonchoiesjurkje2.jpg
 photo schaakprintlouisvuittonchoiesjurkje.jpg
 photo schaakprintlouisvuittonchoiesjurkje3.jpgJe vindt het jurkje hier, maar helaas is hij alweer uitverkocht. Datzelfde geldt voor het andere Choies item met schaakprint: dit zwart/witte jasje. Die laatste vind ik ook erg gaaf!

Wat denk je? Ga jij ook schaken als er meer van deze print in de winkel komt?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties