logo
4 March 2013

Haarshop.nl – Als je het beste voor je haar wilt

Gepost in beauty
Dit is een advertorial.

Wil je dat je haar mooi blijft, dan zul je daarvoor moeten zorgen. Letterlijk. In de zomer heeft je haar dan wel last van de zon en eventueel zeewater, in de winter heeft je haar ook heel wat te verduren. Temperatuurwisselingen, haar dat schuurt tussen je kleding, etc. Daarom zijn het hele jaar door de juiste producten van belang om je haar mooi te houden.

Bij haarshop.nl hebben ze álles om dat te realiseren: producten voor droog, vet, beschadigd en gekleurd haar bijvoorbeeld. En niet alleen haarmaskers, -kuren en -herstellers, maar ook producten om je haar te stylen: haarshop.nl heeft niet alleen producten om je haar mooi te houden, ook om het mooi in model te brengen.

 photo haarshopnl-1.pngOok over verschillende prijzen en merken is nagedacht: er is keus te over tussen bekendere en onbekendere merken. Zo zul je Redken, Schwarzkopf en Kerastase wel kennen, maar misschien Noixin niet? Dit merk heeft o.a. veel producten voor broos geworden haar, wanneer het bijvoorbeeld chemisch behandeld is.

Natuurlijk is ook het merk Sebastian, o.a. opgericht door de bekende kapper Tom Sebastian, aanwezig. De bekende Craft Clay van het merk wordt bejubeld omdat het een stylingproduct is wat niet vet aanvoelt (helaas is dat bij veel gel en wax nog steeds wel het geval), maar wel zijn werk doet.

 photo haarshopnlcraftclay.jpgVind je je haren dus belangrijk en wil je alleen het beste voor ze? Kies dan producten uit het grote assortiment van haarshop.nl, die -als je voor minimaal €30,- bestelt-  ook nog eens gratis worden thuisbezorgd.

Wat is jouw favoriete haarmerk?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties