logo
17 March 2013

Het pied-de-poule gevoel

Gepost in beauty

Van zwart/wit naar felgroen naar… terug naar zwart/wit: dat is wat er de afgelopen maanden met mijn nagels is gebeurd. Toen ik weer bij de nagelstyliste aanschoof werden het opnieuw niet de roze glittertjes, maar dit pied-de-poule printje deze keer.

 photo Hetpied-de-poulegevoelnagelsmetprint1.jpg
 photo Hetpied-de-poulegevoelnagelsmetprint2.jpgBrand maar weer los: “Mooi, op de puntige vorm na”, “Ik vind een kleurtje leuker”, of “Mooi klassiek en toch niet basic”? Ik kijk weer uit naar jullie meningen!

P.S. Kleine reminder: mijn nagelstyliste geeft deze maand nog 30% op een eerste behandeling als je je ook kunstnagels aan laat meten door haar. Klik hier voor meer info.


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties