logo
1 March 2013

Holland’s got talent

Gepost in overig, persoonlijk

En België ook natuurlijk: de landen waar mijn lezeressen vandaan komen. Niet dat jullie ‘van mij’ zijn, maar soms ben ik wel trots op jullie. Is dat gek?

Als jullie argumenten verzinnen rondom een onderwerp waar ik zelf nooit op was gekomen bijvoorbeeld, of als jullie door mijn outfitposts aangespoord worden om zelf ook creatiever met je kleding te om te gaan. Én als ik zie wat voor talenten jullie hebben.

Elise bijvoorbeeld, die deze waanzinnige tekening maakte aan de hand van de foto die eronder staat. Niet om te pronken of te slijmen, maar net als mijn eerste fan art wilde ik deze toch weer héél graag aan jullie laten zien.

 photo elisetekeningfurryfeet-kopie.jpg
 photo Outfit-Furryfeet5.jpgIk wil jullie niet massaal in de tekenbanken hebben, maar ik kan wel bloedeerlijk zeggen: mailtjes met dit soort mooie bijlagen gaan me echt niet vervelen, ik voel me weer heel vereerd.

Bedankt Elise!


Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties