logo
26 March 2013

Mijn favoriete kledingstuk uit de H&M Conscious collectie

Gepost in fashion

Ik had (nog) niet over de nieuwe H&M Conscious collectie (die sinds vorige week verkrijgbaar is) geschreven, omdat ik die deze keer een beetje vind tegenvallen. Vaak ben ik groot fan van deze zomerse, frisse, kleurrijke en/of lichte collecties, maar deze keer vind ik ‘m weinig vernieuwend of bijzonder. Het groene printje dat overal in terugkomt is mooi, maar wéér een maxi jurk met print, wéér een simpel blousje, wéér een simpel t-shirt: het is wat ik zo’n beetje in elke lentecollectie van H&M zie, maar dan steeds weer in een ander jasje gestoken.

Dat maakt de collectie zeker niet meteen lelijk. Zo vind ik deze broek mooi en ben ik fan van het printje op het blousje hieronder. Een printje waar steeds een toekan in terugkomt (die komt overigens terug in het groene printje van de hele collectie) en die ik natuurlijk práchtig vind met zijn gele uiterlijk.

 photo hampmconsciousblousje2013.jpgHad jij de H&M Conscious collectie al bekeken? Wat is jouw favoriete item uit de collectie?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties