logo
14 March 2013

Mijn kamer – De sieraden

Gepost in persoonlijk

Terwijl ik deze post schrijf, realiseer ik me dat er ergens in één van de enkele dozen die nog steeds niet zijn uitgepakt nog wat meer moet zijn, maar hierbij laat ik zeker 95% van mijn sieraden zien. Mijn sieraden collectie is er óók al één waarin veel geschrapt is.  Sieraden kunnen zoveel toevoegen aan een outfit en slijten zo goed als niet (dus blijven bijna altijd mooi), wat maakt dat ik de meeste al heel lang heb en er daarom allerlei herinneringen aan heb.

Sommige sieraden had ik echt al járen en vond ik zo langzamerhand dus niet eens meer mooi (denk: de welbekende uiltjes-/en klokjeskettingen, ik heb niet meer dezelfde smaak als toen ik twaalf was) en dus vond ik het ook in mijn sieradencollectie verstandig afstand te doen van een deel. Dit is wat er over bleef: net als bij mijn schoenen is het een collectie waar ik heel blij en tevreden mee ben. Afstand doen is wat dat betreft niet leuk, maar kan wel voldoening geven: wat er overblijft is een frisse collectie, waar ik zin heb om weer mee ‘aan de slag’ te gaan.

Al mijn sieraden zijn op kleur verdeeld in twee Ikea Helmers. Daar bovenop staan doosjes met sieraden uit designercollecties van H&M. Ik vind mijn sieradencollectie, samen met mijn kleding (ga ik nog laten zien) en schoenen (kun je via de link hierboven bekijken), echt een heiligdom in mijn kamer. Sieraden draag ik dagelijks en ik kan me eigenlijk amper een leven zonder voorstellen. Nee, dat klinkt te overdreven.

Ringen (heb ik er bijna geen meer van) en kettingen zitten bij elkaar in laatjes op kleur gesorteerd, armbanden en horloges zitten bij elkaar in een apart laatje en ook oorbellen zitten apart in een laatje. Even voor je eigen beeldvorming: dit en meer hing zo’n beetje allemaal aan één simpel sieradenrekje, waar het standaard oorlog was: dat begrijp je. Dit is een veel betere oplossing, kijk mee!

 photo Mijnkamer-Desieraden25.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden26.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden6-1.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden7.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden8.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden9.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden10-1.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden11.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden2.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden3.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden12.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden13.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden14.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden15.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden16.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden17.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden19.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden20.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden4.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden5.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden21.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden22.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden18.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden.jpg

 photo Mijnkamer-Desieraden23.jpg
 photo Mijnkamer-Desieraden24.jpg


Draag jij vaak sieraden? Wat voor?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties