logo
27 March 2013

Opgerold

Gepost in beauty

Ik ben dol op haarinspiratie en nog doller op kapsels of haartrucjes die je heel gemakkelijk zelf toepast. Laatst deelde ik nog deze foto op Facebook, van een streng haar wat min of meer om een sjaaltje dat als haarband gedragen wordt was gedraaid (volg je het nog? bekijk de foto en je snapt het).

Nu heb ik weer iets moois op haarinspiratiegebied (hoe schrijf je dat hé?!) gevonden, vind ik: twee knotjes, maar dan niet zo kinderachtig als je zou verwachten. De knotjes zitten namelijk meer naar achteren dan opzij op je hoofd (waardoor ze niet zo Pippy Langkous-achtig uitsteken) en bestaan uit opgerolde vlechten. Het idee is heel simpel eigenlijk, maar ik vind het er erg tof uitzien!

 photo knotjesvlechtencloseupvanessajackman.jpg
 photo knotjesvlechtentotaalvanessajackman.jpgZou jij dit zelf dragen? Waarom wel/niet?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties