logo
15 March 2013

Outfit – Bloemig

Gepost in mijn outfits

Nu ik deze foto’s terug zie realiseer ik me dat ik volgens mij helemaal niet vaak meer een bloemenprint draag (toevallig laatst hier wel). Jammer, want ik houd er eigenlijk heel erg van! Terwijl ik van ‘echte’ bloemen niet zo’n fan ben, vind ik bloemenprint vaak heerlijk kleurrijk en gezellig.

Toch vind ik deze outfit helaas niet zo gezellig: hij is me wat te netjes, denk ik. Ondanks dat de broek van een soort jogging stof is en de laarzen best stoer zijn, vind ik het blousje de outfit hier truttig maken. Of is het misschien de sjaal? Tell me.

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik met dit ‘het-is-ineens-weer-winter’-weer niet zo goed weet wat ik aan moet/wil/kan en die twijfel sijpelt wellicht door deze outfit heen.

Morgen maar gewoon weer een dikke trui en mijn Timberlands dan? Of kan ik me in een outfit als deze ook prima vertonen? Tell me more.

 photo Outfit-Bloemig2.jpg
 photo Outfit-Bloemig6.jpg
 photo Outfit-Bloemig4.jpg
 photo Outfit-Bloemig5.jpg
 photo Outfit-Bloemig3.jpg
 photo Outfit-Bloemig.jpg
 photo Outfit-Bloemig7.jpg
H&M blouse
broek uit Zweden
gekregen sjaal
Zara laarzen
5 inch and up for Nelly haarband (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties