logo
12 March 2013

Outfit – Boho casual

Gepost in mijn outfits

Maak voor de laatste keer kennis met mijn geliefde bootcut jeans: ik pas hem écht niet meer (daarover lees je hier meer). Waarom ik hem dan aan heb, vraag je je waarschijnlijk af. Nou, ‘niet meer passen’ is een vrij rekbaar (letterlijk) begrip, als je Suz heet. Maar op het moment dat ik mezelf met iets meer geweld dan plezier aandoe, is het tijd het gedag te zeggen. Toch?

Als er iets bestaat als ‘boho chic’ (wat de afgelopen jaren te pas en te onpas werd gebruikt als term voor een stijl) dan is deze outfit ‘boho casual’. Iemand uit mijn omgeving zei dat het haar ontroerde hoe mooi ik eruit zag en hoe goed het groen me stond. Ik krijg gelukkig een hoop mooie complimenten over mijn outfits, maar zo ver gingen ze nog nooit. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij ook positief verraste hoe goed het lichtgroene Vero Moda blousje en het khaki uit de haarband en schoenen bij elkaar staat. Beiden is het groen, maar het ene is vooral koel en het ander warm: dat zorgt voor zowel harmonie als contrast en ja… dat geeft iets magisch, vind ook ik.

Tot slot vind ik deze outfit perfect voor een overgangsperiode als deze: tussen winter en lente in. De poncho is nog lekker winters, het blousje al een beetje zomers.

Wat vind jij van deze outfit? Kan jij groen op mij ook waarderen?

 photo Outfit-Bohocasual3.jpg
 photo Outfit-Bohocasual5.jpg
 photo Outfit-Bohocasual4.jpg
 photo Outfit-Bohocasual6.jpg
 photo Outfit-Bohocasual1.jpg
 photo Outfit-Bohocasual2.jpg
 photo Outfit-Bohocasual7.jpg
Vero Moda blouse (kun je hier vinden)
C&A poncho
ASOS jeans
Timberland laarzen
Sacha haarband


 Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties