logo
25 March 2013

Outfit – De laatste muts van het seizoen?

Gepost in mijn outfits

Laten we het hopen. Hoewel ik het geen straf vind om schattige faux fur schoenen uit de kast te trekken en deze muts mijn best friend is tijdens bad hair days, vond ik het niet erg leuk om te horen dat het deze hele maand nog koud blijft. Hopelijk staat de kou van nu voor extra warmte deze zomer. Ik ben er in ieder geval klaar voor (mijn benen niet!)!

Dit jasje bleek een gouden greep in combinatie met deze legging en ook de Vero Moda blouse (die je hier al in het groen zag) past perfect bij de twee, als je het mij vraagt. Niet zozeer qua kleur natuurlijk, maar het lichte blauw is een fijn, licht contrast naast het warme rood. De schoenen matchen dit keer helemaal nergens mee, maar dat moest ook maar eens kunnen, vind ik. Mijn harige stappers vormen namelijk met niets uit mijn kast een echte match, en ze dus maar laten staan is véél te zonde.

Deze outfit ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens heel comfortabel. De tregging is als een pyamabroek en het nepbont op de schoenen zorgt voor extra warmte. Verder is de tas super praktisch en zit de blouse niet zo strak: ideaal voor een zaterdag’klusje’ als boodschappen doen, langs het voetbalveld staan, de Ikea plunderen of whatever.

Wat denk jij? Is de muts gauw niet meer nodig (wedden dat ik hem dan gewoon alsnóg aandoe omdat hij ergens zo leuk bij staat?)?

 photo Outfit-Delaatstemutsvanhetseizoen3.jpg
 photo Outfit-Delaatstemutsvanhetseizoen5.jpg
 photo Outfit-Delaatstemutsvanhetseizoen4.jpg
 photo Outfit-Delaatstemutsvanhetseizoen7.jpg
 photo Outfit-Delaatstemutsvanhetseizoen2.jpg
 photo Outfit-Delaatstemutsvanhetseizoen1.jpg
 photo Outfit-Delaatstemutsvanhetseizoen6.jpg
Vero Moda blouse (kun je hier vinden)
Pull & Bear jasje
V&D legging
vintage schoenen
Zalando Collection tas (kun je hier vinden)
H&M Divided muts


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties