because fashion is a party, and you're invited!

Outfit – De witte sjaal

En nu in volle glorie: de witte sjaal. Hij is dan niet echt praktisch, ik ben alsnog blij met mijn pom pom accessoire. Ik heb best wat sjaals, maar een witte had ik nog niet én ik ben dol op alles met pom pom: 1 +1 = 2.

De outfit had ik grotendeels klaar gelegd, alleen de schoenen moest ik nog kiezen. Daar heb ik nog lang over zitten twijfelen, want simpele zwarte laarsjes vond ik te saai, maar iets kleurrijks of met een print werd weer veel te druk in combinatie met de broek. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze glanzende flatforms met roze randje. Tóch een beetje kleur, de glans van het jasje komt terug, maar niet te opvallend en schreeuwerig in combinatie met de broek. De sokken zijn niet héél charmant, maar ook niet echt storend, vind ik. In ieder geval vond ik het zonder te koud.

Mijn haar had ik gekruld om het geheel wat meer “glam” te geven, maar daar was tegen het einde van de dag – zoals je ziet aan de zon- niet héél veel meer van over. Geeft niet, want de lichte, nonchalante slag die er overblijft vind ik ook al leuk en maakt de bovenkant samen met de roze lipstick net wat minder gewoontjes.

Wat vind jij van de outfit? Is er iets wat je anders had gedaan?

 photo Outfit-Dewittesjaal2.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal5.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal3.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal1.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal7.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal4.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal6.jpg
WE top
C&A jasje
French Connection sjaal (kun je hier vinden in het groen)
H&M broek
H&M Trend via eBay flatforms
MAC lipstick in Viva Glam Lady Gaga


Foto’s door Jan Neman.


Volg fashionisaparty.com: share_facebook share_twitter nieuwsbrief

Deel dit bericht via: share_facebook share_twitter share_google share_mail share_pinterest

22 thoughts on “Outfit – De witte sjaal

 1. Wat een mooie sjaal! En die broek vind ik ook echt geweldig <3 Vind dit echt wel een super leuke outfit, alleen had ik waarschijnlijk voor sneakers eronder gekozen. Maar dat komt gewoon omdat ik niet zo fan ben van ballerina's met sokken erin ;)

  • flatforms zijn het hè? die zijn al wat stoerder, dus daar passen sokken al wat beter bij vind ik. en ja: ik heb zelf ook naar sneakers gekeken, maar ik er geen die ik er goed bij vond passen.

 2. Uiteindelijk is het nog een vrij basic outfit geworden voor jouw doen. Ik vind het leuk dat het glanzende zowel in je jas als de schoenen zit, hoewel ik niet gek ben op de schoenen (misschien moet ik toch maar gaan wennen aan die platforms, want je ziet ze steeds meer)

  • ik houd echt van flatforms! wel comfort en toch ook hakken :). dankjewel voor je compliment! met een broek als deze kun je het ook niet veel bonter maken ben ik bang, want dan word je echt een kermis.

 3. Die broek is echt gaaf! Past echt bij je!
  Sokken in die schoenen vind ik niks,
  Maar áls je daar dan tóch voor kiest,
  waarom dan niet in een gekke kleur die ook in je broek zit?
  Want dit is zo, ja ik weet niet hoe ik het moet verwoorden.. Maak het dan extra gék ofzo..
  Snap je wat ik bedoel…?

 4. Zo, tijdje niet meer gecomment maar daar gaan we weer :)
  Ik vind deze outfit echt stoer. Ik had de broek en schoenen zelf ook al gezien bij H&M en ik moet wel eerlijk zeggen, schoenen vond ik echt afschuwelijk (heb ik ook vaker met H&M schoenen) maar je hebt ze leuk gecombineerd. Staat echt leuk met zwarte sokken. De broek vond ik zelf ook leuk zou ik aleen niet echt dragen. Je haar staat ook echt mooi maar ik zou het wel een keertje super krullend willen zien!

  All in all: een topper!

 5. Wat een leuke sjaal! ik vind 't ook heel leuk om die broek eens te zien in een andere combi (ik heb 'm namelijk alleen nog maar gezien met de turquoise hakken) en deze schoenen staan er ook heel leuk bij. Deze outfit is echt lekker gecombineerd, nice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>