logo
23 March 2013

Outfit – De witte sjaal

Gepost in mijn outfits

En nu in volle glorie: de witte sjaal. Hij is dan niet echt praktisch, ik ben alsnog blij met mijn pom pom accessoire. Ik heb best wat sjaals, maar een witte had ik nog niet én ik ben dol op alles met pom pom: 1 +1 = 2.

De outfit had ik grotendeels klaar gelegd, alleen de schoenen moest ik nog kiezen. Daar heb ik nog lang over zitten twijfelen, want simpele zwarte laarsjes vond ik te saai, maar iets kleurrijks of met een print werd weer veel te druk in combinatie met de broek. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze glanzende flatforms met roze randje. Tóch een beetje kleur, de glans van het jasje komt terug, maar niet te opvallend en schreeuwerig in combinatie met de broek. De sokken zijn niet héél charmant, maar ook niet echt storend, vind ik. In ieder geval vond ik het zonder te koud.

Mijn haar had ik gekruld om het geheel wat meer “glam” te geven, maar daar was tegen het einde van de dag – zoals je ziet aan de zon- niet héél veel meer van over. Geeft niet, want de lichte, nonchalante slag die er overblijft vind ik ook al leuk en maakt de bovenkant samen met de roze lipstick net wat minder gewoontjes.

Wat vind jij van de outfit? Is er iets wat je anders had gedaan?

 photo Outfit-Dewittesjaal2.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal5.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal3.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal1.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal7.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal4.jpg
 photo Outfit-Dewittesjaal6.jpg
WE top
C&A jasje
French Connection sjaal (kun je hier vinden in het groen)
H&M broek
H&M Trend via eBay flatforms
MAC lipstick in Viva Glam Lady Gaga


Foto’s door Jan Neman.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • ik vind de broek er super leuk bij!

 • Daar zijn de flatforms weer, haha! Leuke outfit hoor, je haar zit mooi!

 • Jodie

  leuke outfit 🙂 ik vind trouwens dat je altijd zo'n mooie foto's maakt 🙂

 • Leuke outfit en prachtige foto's!

 • Wat een mooie sjaal! En die broek vind ik ook echt geweldig <3 Vind dit echt wel een super leuke outfit, alleen had ik waarschijnlijk voor sneakers eronder gekozen. Maar dat komt gewoon omdat ik niet zo fan ben van ballerina's met sokken erin 😉

  • flatforms zijn het hè? die zijn al wat stoerder, dus daar passen sokken al wat beter bij vind ik. en ja: ik heb zelf ook naar sneakers gekeken, maar ik er geen die ik er goed bij vond passen.

 • katrien

  Uiteindelijk is het nog een vrij basic outfit geworden voor jouw doen. Ik vind het leuk dat het glanzende zowel in je jas als de schoenen zit, hoewel ik niet gek ben op de schoenen (misschien moet ik toch maar gaan wennen aan die platforms, want je ziet ze steeds meer)

  • ik houd echt van flatforms! wel comfort en toch ook hakken :). dankjewel voor je compliment! met een broek als deze kun je het ook niet veel bonter maken ben ik bang, want dan word je echt een kermis.

 • Marieke

  Die broek is echt gaaf! Past echt bij je!
  Sokken in die schoenen vind ik niks,
  Maar áls je daar dan tóch voor kiest,
  waarom dan niet in een gekke kleur die ook in je broek zit?
  Want dit is zo, ja ik weet niet hoe ik het moet verwoorden.. Maak het dan extra gék ofzo..
  Snap je wat ik bedoel…?

  • ja ik snap wat je bedoelt. en inderdaad: misschien heb je gelijk (al heb ik niet echt sokken in alle kleuren van de regenboog ofzo, het merendeel is gewoon zwart).

 • Ik vind die broek écht te gek! En je hebt heel mooi haar. 🙂

 • Zo, tijdje niet meer gecomment maar daar gaan we weer 🙂
  Ik vind deze outfit echt stoer. Ik had de broek en schoenen zelf ook al gezien bij H&M en ik moet wel eerlijk zeggen, schoenen vond ik echt afschuwelijk (heb ik ook vaker met H&M schoenen) maar je hebt ze leuk gecombineerd. Staat echt leuk met zwarte sokken. De broek vond ik zelf ook leuk zou ik aleen niet echt dragen. Je haar staat ook echt mooi maar ik zou het wel een keertje super krullend willen zien!

  All in all: een topper!

 • Hele leuke outfit! Zelf vind ik de schoenen wat minder, maar ze passen wel goed bij de rest 🙂

 • Eline

  Oh, ik vind die sjaal echt zo cute! <3 Jij weet echt van elke outfit een feestje te maken 😉

 • anoukknapen

  Wat een leuke sjaal! ik vind 't ook heel leuk om die broek eens te zien in een andere combi (ik heb 'm namelijk alleen nog maar gezien met de turquoise hakken) en deze schoenen staan er ook heel leuk bij. Deze outfit is echt lekker gecombineerd, nice!

 • De vijfde foto is mooi!!