logo
18 March 2013

Outfit – Eekhoorn, take 2

Gepost in mijn outfits

Ik tweette het een paar dagen geleden al: dat ik schreef dat gaten in mijn broek (destroyed denim) niet echt iets voor mij is, betekent niet dat destroyed enim niet echt níet iets voor mij is. In een soort column vind ik het heerlijk om mijn strubbelingen met destroyed denim op te schrijven, maar hoe meer moeite ik met een item of stijl heb hoe meer uitgedaagd ik me juist voel er wél wat mee te doen: dat weten jullie toch hè? Ik blijf daarom naast gaten in mijn rok ook lekker gaten in mijn broek dragen.

Deze outfit is echt héél simpel voor mijn doen, maar vooral technisch gezien. Op het oog vind ik hem namelijk niet simpel. Volgens mij heeft dit alles te maken met mijn haar en lippen: die doen het ‘m hier gewoon.

Deze fringe laarsjes van vanHaren lopen niet alleen heerlijk (ik weet niet wat dat is met vanHaren zolen, maar er zit een soort ‘bounce’ in veel zolen die zó fijn is), ze passen ook nog eens perfect bij mijn eekhoorntrui: het eekhoorntje is precies dezelfde kleur namelijk.

Mijn mening is dat ik deze outfit heel erg leuk vind: casual en toch ‘opgedoft’. Of nou ja: van dat laatste houd ik niet eens, qua uitstraling, dus laat ik een andere term gebruiken: ‘apart klassiek’. Klassiek door de knot en rode lipstick. Apart omdat de lipstick niet rood, maar oranje is.

Wat is jouw mening?

 photo Outfit-Eekhoorntake21.jpg
 photo Outfit-Eekhoorntake24.jpg
 photo Outfit-Eekhoorntake23.jpg
 photo Outfit-Eekhoorntake27.jpg
 photo Outfit-Eekhoorntake22.jpg
 photo Outfit-Eekhoorntake25.jpg
 photo Outfit-Eekhoorntake26.jpg
Bershka trui
Monki jeans (kun je hier vinden)
vanHaren laarsjes (kun je hier vinden)
ASOS XL haardonut (kun je hier vinden)
OCC Lip Tar in Safety Orange lipstick (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties