logo




17 March 2013

Outfit – Gaten in mijn rok

Gepost in mijn outfits

Ik hoef het niet meer uit te leggen: ik beschreef hier al in mijn conclusie waarom ik houd van gaten in mijn rok. Lezeres Cynthia bevestigde dat nog eens: “een rokje met gaten heeft, in tegenstelling tot een broek, classyness die het destroyed aspect camoufleert”. Nou weet ik niet of ik camoufleren het goede woord vind (camoufleren is nergens voor nodig, toch?), maar aanvullen: dat zeker. Het idee van een classy kokerrok (dat model is het zeker, hij zit flink strak) wordt aangevuld door de edgy, destroyed denim stof.

Laat ik het nog eens proberen, was mijn gedachte. Ik doel op een sjaaltje als haarband. Toen mijn vorige outfit met dit idee hier getoond werd, werd deze niet ál te best ontvangen (maar de kijkers van de Modepolitie Facebook pagina zijn dan ook niet héél open minded, mag ik dat zeggen?). Bovendien: wat is nou één keer? Een sjaaltje als haarband kan nog op miljoenen verschillende manieren bij miljoenen verschillende outfits worden gedragen, dus ik ben nog niet van plan het op te geven. Hoewel ik een sjaaltje toch wat beter tot zijn recht vind komen met los haar (met vast haar lijk je al gauw kaal), vind ik het hier heel classy staan. Vooral door de preppy paardenprint (waar je volgens mij niets van terugziet, maar goed) van deze sjaal. Die preppy print past goed bij de nette laarzen, maar is weer in contrast met het stoere leren jasje en de ruige rok.

Wat vind jij van het sjaaltje als haarband? Niet meer doen of innovatief in de leuke zin van het woord?

 photo Outfit-Gateninmnrok2.jpg photo Outfit-Gateninmnrok5.jpg photo Outfit-Gateninmnrok7.jpg photo Outfit-Gateninmnrok3.jpg photo Outfit-Gateninmnrok4.jpg photo Outfit-Gateninmnrok1.jpg photo Outfit-Gateninmnrok6.jpg
Only leren jasje (kun je hier vinden)
H&M jurkje als top
Nelly rok (kun je hier vinden)
H&M laarzen
H&M sjaaltje
H&M haarcuff (kun je hier vinden)


 Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties