logo
28 March 2013

Outfit – Groene sokken

Gepost in mijn outfits

Wat ik met oranje sokken kan, kan ik ook met groene sokken, dacht ik. Nee hoor: de sokken in deze flatjes kwamen eigenlijk gewoon “tot stand”. Als een outfit bijna af is, maar nog niet helemaal, dan ga ik mijn accessoires af om het af te maken. Eerst struin ik door de voor de hand liggende, dan door de minder voor de hand liggende. Als er geen ketting, sjaaltje of mutsje (de voor de hand liggende) bij past, zoals in dit geval, kom ik bij bijvoorbeeld de sokken (de minder voor de hand liggende dus) uit. Dat je de hiel van de sok ziet vind ik wel grappig. De outfit heeft door de knot, het destroyed denim en de zonnebril toch al een beetje een “wat moet je?”-uitstraling en die nonchalante sokken versterken dat leuk, vind ik.

Zo zie je maar weer wat accessoires kunnen doen: denk je deze outfit in zonder sokken, de bril en de knot en je hebt een vrij basic truitje-rokje-flatjes outfit. Vervolgens kun je er d.m.v. accessoires tig verschillende outfits van maken, met steeds dezelfde basis. Leuk hè?

Wat vind jij? Leuk geprobeerd maar niet geslaagd? Of helemaal gaaf?

 photo Outfit-Groenesokken4.jpg
 photo Outfit-Groenesokken3.jpg
 photo Outfit-Groenesokken7.jpg
 photo Outfit-Groenesokken1.jpg
 photo Outfit-Groenesokken2.jpg
 photo Outfit-Groenesokken5.jpg
 photo Outfit-Groenesokken6.jpg
Primark trui
Nelly rok (kun je hier vinden)
Alysa Mode flatjes (kun je hier vinden)
Happy Socks sokken (kun je hier vinden)
H&M FAA zonnebril
H&M haardonut (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties