logo
26 March 2013

Outfit – Haarclip

Gepost in mijn outfits

Minimalisme: ik ben er dan geen expert in, ik weet heus wel hoe dat werkt. Niet in combinatie met toeters en bellen in ieder geval. En dus schittert de haarclip in deze outfitpost in een outfit die weer eens simpel is voor mijn doen. Toch heb ik niet gevoel dat ik van mijn “geloof gevallen ben”, want – de zon versterkt dat op deze foto’s nog eens- de items zijn wel één warmtebron aan kleur. Ik voelde me dus gelukkig totaal niet kaal.

De vorige keer dat ik deze trui liet zien lag ik ‘s avonds te huilen in bed (nee joh!), want jullie vonden hem allemaal lelijk (of een subtielere versie van dat woord, ook goed). In deze outfitpost komt hij wat meer tot zijn recht en is hij wat minder weggefrommeld in een rokje en onder een sjaal. Helpt het wat?

Ander licht, andere schoenen: zo lijkt het wel. Toen ik deze schoenen hier droeg was het elastiek nog fel oranje (zo zijn ze in het echt hoor), waar het hier meer zalmkleurig is. Ik kan toveren!

Wat vind je? Ben ik geslaagd voor minimalisme?

 photo Outfit-Haarclip5.jpg
 photo Outfit-Haarclip1-1.jpg
 photo Outfit-Haarclip7.jpg
 photo Outfit-Haarclip6.jpg
 photo Outfit-Haarclip3.jpg
 photo Outfit-Haarclip4.jpg
 photo Outfit-Haarclip2-1.jpg
onbekende trui
H&M broek
ASOS via eBay schoenen (kun je hier vinden)
& Other Stories haarclip (kun je hier vinden)
Mac lipstick in Viva Glam Lady Gaga 2


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties