logo
6 March 2013

Outfit – Neon voeteneinde

Gepost in mijn outfits

Neongele (=kwetsbaar!) gympen zijn misschien niet de meest voor de hand liggende keuze als het nog wat miezert, maar ik moest en zou ze weer eens aan doen. En guess what? Ik ben heel voorzichig met ze geweest, zodat hun winterser uitstapje gelukkig niet zichtbaar is. Ik kan niet wachten tot het straks officieel lente is en ik niet eens meer zo voorzichtig hoef te zijn: ook al heb ik neon na de ‘overdose’ van vorige zomer wel een beetje gezien, deze sneakers blijf ik trouw. Ik vind het geweldig hoe ze een outfit als deze (die toch vrij grijs is) helemaal ophalen. Dat was ook een beetje de bedoeling in deze: voor grijs muisje spelen om vervolgens aan het ‘voeteneinde’ met een felle verrassing te komen.

Want zoals je zelf ook al had kunnen bedenken, waarschijnlijk:  het grootste deel van de outfit is veel te grauw voor mijn doen. Toch vind ik het een leuk geheel, omdat er (ondanks de vrij eentonige kleuren) vrij veel afwisseling is. Het Vero Moda jasje is vrij stoer door het nepleer materiaal en het korte model. De rok is juist weer heel vrouwelijk en de blouse wellicht een beetje van allebei. Ook qua stoffen en lengtes zijn er verschillen en dan is er nog het camouflage printje wat er hier en daar bovenuit piept en het beeld wat ‘breekt’. Hoewel ik normaal vooral veel afwissel rondom kleur, vind ik het dus leuk te laten zien dat het ook anders kan: dat je ook rond materialen, stijlen en vormen nuances in je outfit aan kunt brengen.

Wat vind jij van mijn neon voeteneinde? Wijken mijn schoenen te veel af van de rest of zijn ze juist lekker verfrissend wat jou betreft?

 photo Outfit-Neonaanhetvoeteneinde1.jpg
 photo Outfit-Neonaanhetvoeteneinde5.jpg
 photo Outfit-Neonaanhetvoeteneinde2.jpg
 photo Outfit-Neonaanhetvoeteneinde7.jpg
 photo Outfit-Neonaanhetvoeteneinde3.jpg
 photo Outfit-Neonaanhetvoeteneinde4.jpg
 photo Outfit-Neonaanhetvoeteneinde6.jpg
Only blouse (kun je hier vinden)
Vero Moda jasje (kun je hier vinden)
H&M (tweedehands) rok
Vans sneakers (kun je hier vinden)
H&M ketting


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties