logo
13 March 2013

Outfit – Oranje sokken

Gepost in mijn outfits

Zo, dat klinkt fout hè: oranje sokken. Bijna nog fouter dan witte, vind ik. Natuurlijk hoop ik weer te kunnen laten zien dat het slechts bij klinken blijft en dat het heel leuk kan zijn. En onder een jeans bijna iets wat ik nodig heb: een jeans voelt voor mij zo basic, dat ik er graag iets extra geks bij draag. En ook al vind ik oranje sokken eigenlijk niet eens zo héél gek – ik bedoel: het zijn gewoon sokken, ze zijn alleen oranje -, ze voegen wel iets verrassends toe onder de geijkte blauwe stof.

Gelukkig vind ik deze outfit zeker niet te saai geworden: de stippeltjes en de neiging-naar-peplum-model van het topje vrolijken al een heleboel op en het felblauwe jasje gooit daar nog eens een flinke dosis kleur tegenaan. Oh en vergeet Nicki niet hè? Die gekke, kleurrijke Nicki Minaj die de perfecte lipstick voor mijn stijl op de markt heeft gebracht.

Wat vind je van mijn oranje sokken poging? ‘Liever nooit meer doen’ of ‘verrassend… oranje’?

 photo Outfit-Oranjesokken1.jpg
 photo Outfit-Oranjesokken3.jpg
 photo Outfit-Oranjesokken6.jpg
 photo Outfit-Oranjesokken4.jpg
 photo Outfit-Oranjesokken2.jpg
 photo Outfit-Oranjesokken7.jpg
 photo Outfit-Oranjesokken5.jpg
vintage via eBay top
Vero Moda via Sans Online jasje (kun je hier vinden)
Monki jeans (kun je hier vinden)
ASOS via eBay schoenen (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties