logo
29 March 2013

Outfit – Preppy

Gepost in mijn outfits

Maar dan wel preppy op mijn manier: kleurrijk en niet te kakkerig. Hoewel je bij “preppy” dus wellicht in eerste instantie iets anders in je hoofd hebt dan wat je hieronder ziet, vind ik het zeker een hoop van preppy weghebben: de paardrijcap, het lage hakje, het quilted materiaal van de schoenen, de lage staart, de kabeltrui, de ruitjes, de roosjes: ja, wat eigenlijk niet? Los van elkaar is het niet heel kakkerig, maar alles bij elkaar roept het wel die associatie op vind ik.

De outfit begon bij de trui, maar eindigde in een outfit waarvan ik zeg: die trui, die lijkt een beetje uit het niets te komen. Ik bedoel: tussen de rest is een samenhangend iets, maar de groene trui is gewoon een pop of green. Toch vind ik de trui niet misstaan en geloof ik niet dat ik hem had willen vervangen door een basic zwarte trui bijvoorbeeld. Dan zou de outfit echt een beetje “keurig” worden, door het groen blijft het geheel nog enigszins speels.

En dan nu het antwoord op de vraag van gisteren: mijn schoenen zijn rasechte Chanel look-a-likes. Jeffrey Campbell maakte ze na van Chanel, en Daisy Street maakte ze weer van Jeffrey na. I love them a lot!

 photo Outfit-Preppy2.jpg
 photo Outfit-Preppy3.jpg
 photo Outfit-Preppy5.jpg
 photo Outfit-Preppy.jpg
 photo Outfit-Preppy1.jpg
 photo Outfit-Preppy4.jpg
 photo Outfit-Preppy6.jpg
Superdry trui (kun je hier vinden)
tweedehands rokje
H&M ketting
Daisy Street laarzen (kun je hier vinden)
H&M cap


 Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties