logo
1 March 2013

Outfit – Spikes op m’n sneakers

Gepost in mijn outfits

Ik ben geen enorme spikefanaat, zoals ik al vaker heb geschreven, maar spikes op casual sneakertjes: dat vond ik wel een interessante combinatie. Vaak zijn het toch wat heftige schoenen als Lita’s of stoere bikerboots waar je spikes op ziet: een gympie is weer eens wat anders en wilde ik dus wel uitproberen. Ik vind de spikes vooral leuk in combinatie met de ‘glitters’ (hoe moet ik ze anders noemen?): ze vormen een contrast en mix van stijlen samen.. Ook werd ik er blij van dat in de sneakers, die weer van Bullboxer zijn overigens, precies dezelfde paarse tint zit als een broek van mij is. Precies hetzelfde had ik met mijn Bullboxer laarzen laatst, weet je nog?

Naast de paarse broek draag ik de sneakers met een stoer nepleren jasje, dat toch vrouwelijk is door de pofmouw. Om het geheel niet te stoer te maken, draag ik er mijn ‘konijnenblouse’ bij. Ik wilde een strakke knot maken om het af te maken, maar toen ik halverwege was (bij de staart dus), leek dat me ineens veel beter. Lekker sportief en niet te tuttig. De pofmouw en paarsroze lipjes zijn immers ook al aanwezig.

Wat vind jij van spikes op sneakers? En had je voor hetzelfde kapsel gekozen?

 photo Outfit-Spikesopmnsneakers1.jpg
 photo Outfit-Spikesopmnsneakers3.jpg
 photo Outfit-Spikesopmnsneakers5.jpg
 photo Outfit-Spikesopmnsneakers4.jpg
 photo Outfit-Spikesopmnsneakers2.jpg
 photo Outfit-Spikesopmnsneakers6.jpg
 photo Outfit-Spikesopmnsneakers7.jpg
H&M blouse
H&M jasje
Primark broek
Bullboxer sneakers (kun je hier vinden in grijs en hier in zwart)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties