logo
10 March 2013

Outfit – Treintje komt zo

Gepost in mijn outfits

Voor wie gelijk wil zeggen dat mijn trui dezelfde kleur is als mijn nagels: een beetje kritisch blijven, hè dames? Niemand wint het van mijn nagels: zij zijn nog altijd feller.

Verder moet ik iets opbiechten. Ik zou willen dat het anders was namelijk, maar het feit dat ik weer meer make-up draag heeft me ook echt een kledingboost gegeven. Na maanden zonder was ik helemaal in het ‘reine’ met het feit dat ik geen make-up droeg en, zoals ik al schreef, ik miste het ook niet eens meer, maar dat was eigenlijk puur en alleen omdat ik geen keus had. Nu mijn huidje steeds meer aan lijkt te kunnen waardeer ik dat meer dan ooit, voel ik me tóch completer en krijg ik weer helemaal het ‘zin to dress up’-gevoel terug (voor zover ik die ooit kwijt was dan). Ik zie het alleen maar als iets positiefs: ik heb aan mezelf bewezen dat ik make-up echt niet nodig heb, maar ik ervaar het wel degelijk als een toevoeging.

Nog even terug naar de trui: hij mag het dan niet winnen van mijn nagels als het aankomt op felheid, ik heb toch zo’n vermoeden dat het mijn favoriete lente item zal worden. Mijn groene Superdry liefde is namelijk heerlijk comfortabel, kleurrijk én ik heb nog minimaal honderd combinaties in mijn hoofd om de mooierd mee te fotograferen.

En die titel móest er gewoon bij. Ik heb zo vaak de flauwe grap gehoord: ‘Zeg, de trein komt zo hè!’, terwijl we aan het fotograferen waren, dat ik de neiging jullie er ook even mee te vervelen niet kan onderdrukken.

Wat denk je ervan? Kan je geen felgroene trui meer zien na zoveel outfit posts met felgroene nagels of valt het mee?

 photo Outfit-Treintjekomtzo1.jpg
 photo Outfit-Treintjekomtzo7.jpg
 photo Outfit-Treintjekomtzo5.jpg
 photo Outfit-Treintjekomtzo2.jpg
 photo Outfit-Treintjekomtzo3.jpg
 photo Outfit-Treintjekomtzo4.jpg
 photo Outfit-Treintjekomtzo6.jpg
Superdry trui (kun je hier vinden)
H&M broek
Sacha laarzen
Bristol hoedje
Rimmel lipstick in Coral Queen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties